Prati nas

V.I.P. VILA: “Madness Vibe“ za kraj prve sezone!

Vesti

V.I.P. VILA: “Madness Vibe“ za kraj prve sezone!

Nastupom DJ Daniela Fritza i prijatelja iz novosadske asocijacije Madness Vibe, sutra će biti zatvorena prva sezona sjajnog provoda u V.I.P. VILI u beogradskom naselju Dedinje.

Od 3. avgusta u čarima V.I.P. VILE uživali su Beograđani, kao i brojni posetioci iz zemalja regiona i zapadne Evrope, koji su u srpsku prestonicu stizali isključivo kako bi uživali u jedinstvenom konceptu zabave koji je V.I.P. VILA nudila tokom avgusta u Beogradu.

Skoro mesec dana, svi ljubitelji dobrog provoda imali su priliku da se druže sa mnogobrojnim brendovima koji su bili predstavljeni u bašti V.I.P. VILE, i unutar nje.

U najpopularnijim pićima ovog leta u Evropi, gosti u V.I.P. VILI mogli su da uživaju po vrlo niskim cenama, u najluksuznijem ambijentu i potpuno hedonističkom okruženju.

Pored toga, svi partijaneri uživali su u svakodnevnim žurkama pored bazena, u fantastičnom prizoru zalaska sunca, noćnom plivanju, a posebna atrakcija za sve posetioce bilo je podvodno fotografisanje.

V.I.P. VILA pružila je i poseban ugođaj svima koji su želeli da se odmore i opuste, pa su tako svakim danom osim ponedeljka od 11.00h do 14.00h posetioci mogli da uživaju u razbuđivanju uz laganu muziku i prvu jutarnju kafu.

V.I.P. VILA otvorena je još samo jedan dan!

Dođite na veliku završnicu ovogodišnje sezone 29. avgusta i uživajte u celodnevnoj žurci “Madness Vibe“ DJ-eva od 14.00h do 19.00h časova.

Dobrodošli!

 

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top