Prati nas

Vanja je svesna, protiv Petrušića se podnosi prijava!

Šokantno

Vanja je svesna, protiv Petrušića se podnosi prijava!

Nakon saboraćajne nesreće koja se dogodila preksinoć, a u kojoj su povređeni Stefan Petrušić, Vanja Mijatović Ana Sević, stižu i nove informacije o celom slučaju.

Folk Portal došao je do fotografije mesta nesreće, na kojoj se vidi smrskani automobil, kojim je Petrušić upravljao. Podsetimo, on je zbog klizavog puta i slabe vidljivosti udario u neobeleženi betonski stub. Pretpostavlja se da je i umor imao uticaja na njegovu vožnju, a protiv njega će najverovatnije biti podneta krivična prijava.

Majka Vanje Mijatović, koja je dobila prelom grudnog koša, kaže da se njena ćerka bolje oseća. Vanja je svesna, komunikativna, orijentisana, pokreće ruke i noge, što je najvažnije s obzirom na to da su joj polomljeni pršljenovi. Dva puta joj je vršena kompletna analiza, nema operacije, već šest nedelja strogog mirovanja. Nisu nam dozvolili da joj priđemo zbog gripa. Mi idemo za bolničkim kolima do Kraljeva, gde će takođe biti smeštena na intenzivnoj nezi,” rekla je majka Snežana.

Loading...


7 komentara

7 Comments

 1. s

  23/02/2013 at 10:37 am

  Zelim joj brz i potpun oporavak, iako ne znam ko je ona.

 2. It's the Bitch

  23/02/2013 at 10:50 am

  Meni sad zao tog Stefana, pa nije on kriv sto se nije vidjelo i sto je bilo klizavo, i jos ce krivicnu prijavu popit.Kako god brz oporavak :)

 3. Starship

  23/02/2013 at 10:56 am

  SVAKO TREBA DA SNOSI POSLEDICE… NE VIDIM ZASTO BI SE NJEMU OPRASTALO

 4. ihleleštoseneubihispodonekruške

  23/02/2013 at 12:56 pm

  Pogledajte sliku i sve će vam biti jasno… Pod uslovima smanjene vidljivosti, snega pa čak i kiše, a da ne pominjem umora, nikako ne treba brzo voziti… Čak ni preko 50-60 na sat, jer auto vrlo lako i pri ovako maloj brzini može izgubiti kontrolu… Ali, realno, ne može biti ovoliko uništen, niti neko tako povredjen, da se držalo propisa. Naravno, ne dao ovo Bog nikome, ali morate se složiti da je u pitanju nemar vozača, i zbog toga se apsolutno slažem oko krivične prijave…

 5. marina jlo out

  23/02/2013 at 5:54 pm

  zasto popovic koji pliva u parama ne moze da obezbedi vozaca ovim ljudima? oni su nastupali kao zvezde granda, prema tome popovic treba da njima obezbedi prevoz a ne oni umorni, pijani ,po klizavom putu sami da se vracaju.

 6. vladan97

  24/02/2013 at 12:40 am

  Mnogo mi je krivo :/
  Pa nista,zelim im samo brz oporavak i fizicki i psihicki ..

 7. lala

  24/02/2013 at 6:21 pm

  zelim ti brz oporavak

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top