Prati nas

VB: Propala lažna nedelja, vratili se stari ukućani!

Vesti

VB: Propala lažna nedelja, vratili se stari ukućani!

Iako je Veliki brat planirao da sinoć počne lažna nedelja, zbog toga što je voditeljka Katarina Šišmanović zaboravila kartice sa najavama u kući nakon kraljevske žurke, VB je odlučio da umesto lažne, ova nedelja bude istinita.

Naime, pošto su ukućani došli do najava i pročitali šta će im se dešavati naredne nedelje, VB je odlučio da ih više ne laže – tako su barem sinoć rekle voditeljke Marijana i Antonija. Vraćeni su stari ukućani, oni sada žive na otpadu, a od troje lažno nominovanih, Brendona, Nemeša i Marijane, kuću je napustio Nemeš, ali mu je VB dao drugu šansu i poslao ga na otpad kod starih ukućana.

Da više ne bi bilo laži u najpoznatijoj kući na Balkanu, ukućani luksuznog dela kuće videli su i čuli Nemešev razgovor po izbacivanju, a takođe znaju i za povratak starih ukućana. Inače, ono što je obeležilo protekli vikend u kući jesu Brendonovi performansi. Sem što se posvađao sa Marijanom i Nemešom, Branislav je Nirmalu za rođendan odigrao striptiz.

Pogledajte…6 komentara

6 Comments

 1. pipi

  30/05/2011 at 9:41 am

  – Nema komentara na ovaj tekst!
  Hahaha, VB dno dna…

 2. roki

  30/05/2011 at 10:41 am

  stvarno je bezveze totalno ne znam ko jos ovo gleda

 3. Marija

  30/05/2011 at 1:56 pm

  VB uopste nije bzvz, samo fali vise tekstova o npr Horvatu, koji je feenomenalan! Ili o Dusku, koji je, takodje, odlican lik! Svuda su samo Marijana i Nemes, Soraja ili ovaj napaceni Brendon. O ostalima niko ne pise, to je bzvz.

 4. Anja86

  30/05/2011 at 2:15 pm

  NEMES JE NAPACENI,A BRENDON JE OPUSTEN I NE MISLI NIKOME ZLO,UGLAVNOM SVI SU NORMALNIJI OD NEMESA!

 5. Mika

  30/05/2011 at 4:25 pm

  na ovu temu nemam nista da dodam ali se iskreno nadam da neko od urednika prati po nekad chat koji imate na stranici posto je ono strasno vredjanje na svakoj osnovi svega i svacega gde su ti moderatori da banuju one prostake tamo ili jos bolje ukinite chat jel ono je sramota za citati

 6. aahahahah

  30/05/2011 at 7:33 pm

  Hahah, vidite kako se Nikoli digao xD PEDERI SE OTKRIVAJU XD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top