VB: Publika nominovala, takmičari izbacili Džordža!

Objavljeno: 10.04. 21:36

Gledaoci iz pet zemalja u regionu najmanju podršku dali su Džordžu, Soraji i Nirmalu. Preostali takmičari odlučivali su o sudbinama nominovanih – najviše bodova dali su Džordžu, koji je večeras napustio kuću Velikog brata.

Kao razloge za izbacivanje takmičari su mahom pominjali njegov loš smisao za humor, pokazivanje zadnjice, da često prdi i da brzo plane. Zanimljivo je da su takmičarke mahom po 2 boda dale Soraji, koju ili vide kao konkurenciju ili ih jako iritira.

Tamara je izjavila da joj Soraja, iako je ne poznaje, ide na živce i da ne bi volela da borave u istom delu kuće. Međutim, VB Tamari ipak nije ispunio želju i sem što Soraja večeras nije ispala, moraće da deli životni prostor sa njom, pošto su ukućani sa otpada i ukućani luksuzne kuće od večeras spojeni.

Međutim, ujedinjenje prate i određena ograničenja. Naime, svaki stanar otpada moći će da boravi u kući i to samo u jednom njenom delu – dvorištu, jedno određeno vreme, odnosno dok ne istekne pesak iz peščanog sata. Stanari otpada iz kuće ne smeju uzimati ništa, ali im je dozvoljeno da uzmu ono što im ukućani kuće daju.


Loading...

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. milica_djija@yahoo.com'

    BrinetaAa

    Mrzim taj VB,koje su to mentolcine,svi do jednog u kuci….Katastrofa.

    Thumb up 0 Thumb down 0

maya berovic 3
Hot or not

Maya Berović drastično promenila dužinu i boju kose

Maya Berović vredno privodi kraju rad na novom studijskom albumu, a čini se da je je prilično neodlučna u kakvom izdanju će se ovoga...