Prati nas

VB: Publika nominovala, takmičari izbacili Džordža!

Vesti

VB: Publika nominovala, takmičari izbacili Džordža!

Gledaoci iz pet zemalja u regionu najmanju podršku dali su Džordžu, Soraji i Nirmalu. Preostali takmičari odlučivali su o sudbinama nominovanih – najviše bodova dali su Džordžu, koji je večeras napustio kuću Velikog brata.

Kao razloge za izbacivanje takmičari su mahom pominjali njegov loš smisao za humor, pokazivanje zadnjice, da često prdi i da brzo plane. Zanimljivo je da su takmičarke mahom po 2 boda dale Soraji, koju ili vide kao konkurenciju ili ih jako iritira.

Tamara je izjavila da joj Soraja, iako je ne poznaje, ide na živce i da ne bi volela da borave u istom delu kuće. Međutim, VB Tamari ipak nije ispunio želju i sem što Soraja večeras nije ispala, moraće da deli životni prostor sa njom, pošto su ukućani sa otpada i ukućani luksuzne kuće od večeras spojeni.

Međutim, ujedinjenje prate i određena ograničenja. Naime, svaki stanar otpada moći će da boravi u kući i to samo u jednom njenom delu – dvorištu, jedno određeno vreme, odnosno dok ne istekne pesak iz peščanog sata. Stanari otpada iz kuće ne smeju uzimati ništa, ali im je dozvoljeno da uzmu ono što im ukućani kuće daju.1 komentar

1 komentar

  1. BrinetaAa

    11/04/2011 at 12:04 pm

    Mrzim taj VB,koje su to mentolcine,svi do jednog u kuci….Katastrofa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top