Prati nas

VB: Zbog povrede u “Koloseumu” Dražen u bolnici!

Vesti

VB: Zbog povrede u “Koloseumu” Dražen u bolnici!

Dražen Bogdan, učesnik ovogodišnjeg regionalnog Velikog brata, nakon povrede koju je zadobio sinoć tokom Koloseuma, završio je u bolnici.

Zbog povrede mekog tkiva prvog lumbalnog pršljena koju je zadobio tokom igara u Koloseumu, Dražen je hospitalizovan. On se tokom poslednje igre za titulu kapitena sapleo o strunjaču i udario u zid. Nije mu pomoglo ni to što je imao zaštitnu kacigu – nakon udarca mu je pozlilo, zbog čega je produkcija pozvala hitnu pomoć, po čijem dolasku je konstatovano da je povređenom takmičaru potreban detaljni lekarski pregled, zbog čega je odveden u bolnicu.

Sinoćni Koloseum nije bio koban samo za Dražena, pošto se u igrama povredila i Soraja Vulčeljić, koja je istegla ligament skočnog zgloba.

Inače, pobednici su ostali pobednici, a otpadnici otpadnici. Tokom sinoćnjeg Koloseuma pobedila je ekipa takmičara koji žive u luksuznoj kući, tako da su i ove nedelje spašeni od nominacija. Novi kapiten otpada je Horvat, koji je time zadobio imunitet od nominacija, a kapiten tima iz luksuzne kuće i ove nedelje je Nikola.

Izvor: Mondo.rs6 komentara

6 Comments

 1. boom

  15/04/2011 at 6:41 pm

  JESTE CULI NOVU GAGU?? JUDAS AAAAAAAAAA JUDAS AAAAAAAAA AAAAAHHHHAAAA UMRECU OD SMEHA!!! PESMA JE SHIT ZESCI!! BEYONCE NAPADAJ KRAVU!!

 2. lepaPizza - Love Germany

  15/04/2011 at 7:17 pm

  boom* Ne seri.

 3. hani

  15/04/2011 at 8:37 pm

  to nebi smjelo da se desava jer ih stvarno muce da bi dosli do luksuzne kuce il bi bar trebali da prema starijim ukucanima malo budu blazo,,,,nadamo se veliki brate da ces sledeci put birati kakve ces zadatke zadati…

 4. ana

  15/04/2011 at 9:03 pm

  Tracaro,
  zar je bas “isteglila” ligamente ;) ?

 5. Papi

  16/04/2011 at 12:57 am

  Jadan covek! O.o
  Kakvo je *anje ovaj Veliki brat!!

  Poslusajte ovo o velikom bratu bice vam sve jasno:

 6. d

  16/04/2011 at 1:30 am

  Beyonce snima spooot! Zajebite ove seljacine s Pinka! :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top