Prati nas

Već počelo snimanje emisija za ‘Grand TV’ – start u martu!

Televizija

Već počelo snimanje emisija za ‘Grand TV’ – start u martu!

BEOGRAD 04.07.2013. Aleksandar Sasa Popovic, voditelj, direktor "Grand produkcije", snimanje Grand Parade, Grand sou, show, Kosutnjak. RAS foto Jelena Vucetic

GRAND TV, televizija koja će biti vlasništvo Saše Popovića Lepe Brene, od marta će krenuti sa emitovanjem putem kablovske mreže.

Kako Tračara nezvanično saznaje, već je krenulo i snimanje emisija za ovu televiziju, a novinari vredno rade na pripremanju priloga, koje već nedeljama snimaju u glavnom gradu.

“Emisija uzdanica Grand televizije biće petnaestominutna kratka forma, koja će gledaoce izveštavati o dešavanjima u gradu, ali i o nastupima Grandovih izvođača,” priča Tračarin izvor i dodaje da je Grand produkcija već okupila tim novinara koji će se baviti estradom.

Sa druge strane, emisije koje se emituju na Pinku, od septembra prelaze na Grandov kanal, jer tada prestaje ugovor sa ružičastom televizijom, priča izvor dnevnog lista Blic.

Spekuliše se da je 51% Grand produkcije prodat za više od 55 miliona evra, a novi vlasnik, KKR Investment, pazario je prošle godine i kablovskog operatera SBB.

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Troll

  17/02/2014 at 2:37 pm

  Znao sam da nema sanse da ukinu, samo sele s Pinka. Dakle, teror se nastavlja.

 2. M

  17/02/2014 at 3:13 pm

  Hahahhahaha :D aplauz za prvi komentar! :D Slazemo se u potpunosti.

 3. Troll

  17/02/2014 at 6:28 pm

  Hvala, hvala cast mi je :D

 4. dzoni

  17/02/2014 at 8:18 pm

  Bravo ! takva kompanija je i zasluzila to…jedina firma koja od anonimuse pravi zvezde i zvezdice koje su poznate a i lepo zaradjuju ( kola,stan,album) za razliku od raznih X Faktora,Prvih Glasova, Idola, Trijumfa isl. koji samo iskoriste mlade talente i ostave ih sa jedva 100e u dzepu… a plus sto u ovoj firmi ‘rade’ Pejovic,Lukas,Matic – njih obozavam. Kamo srece kada bi se svi ugledali na ovog ”NEPISMENOG” S.Popovic-a koji ume da napravi pare, uspeh, pravu imperiju … a da se razumemo, osoba koja to zna mozda je onakva i ovakva, ALI svakako nije glupa !

 5. boba

  18/02/2014 at 8:52 am

  Nisam nešto luda za ovim Grandovcima ali nemože se reći da radi nešto loše ,bar ove mlade pevače afirmiše ,pa ko ima smisla za šou opstaje ,a normalno da neće da radi za dzabe .Zaradi on na njima a i oni imaju dobru otskočnu dasku za budućnost.Nebi bilo loše da X faktor ima neku slićnu personu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top