Prati nas

Već su veliki dečaci: kako danas izgledaju sinovi Britney Spears?

Extra

Već su veliki dečaci: kako danas izgledaju sinovi Britney Spears?

'Nikada nisam bila srećnija' (foto: People)

‘Nikada nisam bila srećnija’ (foto: People)

U najnovijem intervjuu za magazin People Britney Spears je priznala da je srećnija nego ikada u životu. A zašto i ne bi bila? U stabilnoj je vezi, zaradila je skoro 50 miliona dolara za nešto više od godinu dana od koncerata u Las Vegasu i ima dva predivna sina.

“Oni su mi uvek prioritet u životu”, priznala je 33-godišnja pevačica koja deli starateljstvo nad 9-godišnjim Sean Prestonom i 8-godišnjim Jayden Jamesom sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlineom. “To znači da pored svih svojih poslovnih obaveza moram da stignem na gomilu fudbalskih utakmica, časova gimnastike i da radim s njima domaće zadatke i po tri sata. Želim da im pomognem i da ih motivišem što je više moguće kako bi imali što bolje ocene. A ako imaju dovoljno dobrih ocena dobijaju kao nagradu jednu igračku po izboru mesečno.”

Kako je na svojoj koži osetila zlu kob novca trudi se da ih nauči pravim vrednostima, te tako osim što imaju svega 10 dolara džeparca sedmično, oni joj pomažu oko pranja sudova i bacanja smeća.

“Preston uvek zna šta hoće. Ako mu se nešto ne dopada on će ti to odmah reći. Ali, isto tako, on je prava dobrica i fino dete sa manirima. A Jayden je slatki, umiljati, mali zabavljač. Neodoljiv je. Prava mamina maza”, raznežila se Britney dok je pričala o svojim sinovima.3 komentara

3 Comments

 1. Nikola

  25/03/2015 at 10:46 pm

  Drago mi je sto se opametila. :)

 2. DrunkInLove

  25/03/2015 at 11:01 pm

  Mogli ste staviti jos slika, izgleda fenomenalno ! 5og maja izlazi novi single sa Iggy <3

 3. *STARSHIP

  26/03/2015 at 12:14 am

  DAJ BOZE DA OVA DJECA NE IZRASTU U HOMOSEKSUALCE

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top