Connect with us

Veče filmske muzike u ‘X Faktoru’!
Veče filmske muzike u ‘X Faktoru’!

danijel i doktori

U utorak uveče na ružičastoj televiziji gledaćemo još jednu uživo emisiju popularnog šou programa X Faktor! Takmičenje odmiče, nastupi su sve bolji i konkurencija je sve jača, a kako saznajemo finalisti će se ovog utorka predstaviti popularnim pesmama iz poznatih filmova i serija!

“Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno i mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada!” – rekao je jedan od finalista Daniel Kajmakoski. Inače, talentovani tridesetogodišnjak iz Struge je ovog vikenda u Makedoniji dobio nagradu za Otkriće godine na prestižnoj manifestaciji Zlatna bubamara koja u ovoj zemlji ima tradiciju dugu čak sedamnaest godina.

Koliko je X Faktor popularan i u regionu svedoči činjenica da se i produkcija X Faktora može pohvaliti prstižnim priznanjem Zlatna bubamara za Najgledaniji balkanski šou za predhodnu godinu! “Veoma smo počastvaovani što naši finalisti imaju vernu publiku u Makedoniji! Hvala organizatoru na ovoj prestižnoj nagradi!” – kažu iz produkcije.

danijel kajmakoski

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. aaa

  23/02/2014 at 8:13 pm

  Odlična prilika da Danijel opet zasja u punom sjaju…
  Filma muzika je super, dosta zahtjevna u odnosu na popularnu muziku,
  ali i tu se može provući neki šlager, što definitivno ide u korist
  Emini.

 2. ...

  23/02/2014 at 9:17 pm

  jos jedno vece smaranja i negativne energije od strane zirija i vec odavno smorenih takmicara

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top