Prati nas

Večeras finale ‘Prvog kuvara Srbije’!

Televizija

Večeras finale ‘Prvog kuvara Srbije’!

Večeras je finale ‘Prvog kuvara Srbije’ u kome će Bojana poneti titulu najbolje

 

15 nedelja, 75 dana kuvanja, 20 poznatih ličnosti, 4 stručna člana žirija: došao je trenutak da vidimo ko će poneti titulu najboljeg VIP kuvara Srbije!

Počelo je kao bezazlena kulinarska igra, završava se kao velika borba… Iza njih su dani radosti, suza, besa i sreće… Znali smo kako pevaju, glume, šetaju modnom pistom, kakvi su komičari, ali ne i kako se snalaze u kuhinji.

Svako od njih je na početku mislio da zaslužuje titulu najboljeg, nadao se danu koji je pred nama. Napuštali su serijal zbog lošeg kuvanja, nediscipline, povreda, ali ih nikada nije napuštao takmičarski duh. Taj duh doveo je troje najboljih do finala.

Njih troje su jedna manekenka, jedna pevačica i jedan muzičar. Bojana Stojković, poznata kao manekenka, još poznatija kao supruga golmana, ušla je u serijal sa predrasudama koje prate njeno zanimanje. Modnu pistu i kuhinju veštim kulinarskim umećem spojila i pokazala je prethodnih 15 nedelja kako su predrasude tu, da bi se rušile.

Romana Panić, pop pevačica, jedna je od najveselijih i najduhovitijih takmičara celog serijala. Znali smo da dobro peva, da je vedrog duha, ali ne i da tako dobro kuva.

Marko Kon, jedini muškarac u finalu, muzičar, tekstopisac, kompozitor. O njegovim muzičkim kvalitetima znamo skoro sve, o njegovoj vezi sa kuhinjom mogli smo samo naslutiti, i to na osnovu gabaritnog izgleda. Sva zadata jela u serijalu probao je pre nego je počelo takmičenje, sada je imao priliku i da ih priprema. Kako ih je pripremao, govori njegov plasman u finale.

Oni će se boriti jedan protiv drugog, protiv surovog žirija i protiv sebe samih. Samo jedan može pobediti i osvojiti vrednu novčanu nagradu od 1.000.000 dinara, i poneti titulu Prvog kuvara Srbije.

Ko će biti pobednik najgledanijeg kulinarskog šou programa u Srbiji, pogledajte u petak 14.12. u 20.00h, ekskluzivno na kanalu televizije Pink.

Redakcija Tracara.com

Loading...


2 komentara

2 Comments

 1. siromasni

  14/12/2012 at 11:26 am

  bas njima fali milion dinara.
  nadam se da ce ih pokloniti u dobrotvorne svrhe.
  da, bas se nadam….

 2. Jovana

  14/12/2012 at 12:49 pm

  BOJANA JE NAJBOLJA :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top