Prati nas

Večeras počinje serija ‘Ispovest’ Marije Šerifović

Televizija

Večeras počinje serija ‘Ispovest’ Marije Šerifović

Ispovest od večeras na televiziji

Ispovest od večeras na televiziji

Ispovest je priča o životu pevačice Marije Šerifović. Nakon uspešne bioskopske premijere, ovaj dokumentarac pretočen je u osam delova, a svaki nosi posebnu simboliku i temu.

Svako slovo reči Ispovest označava zapravo početno slovo pojedinačnih epizoda – Istina, Spasenje, Pobeda, Oproštaj, Vera, Energija, Sudbina i Tajna.

Marijina iskrenost oduševila je publiku i njene kolege, a njena hrabrost da priča o najintimnijim događajima iz svog života, odnosima u porodici i trnovitom putu do uspeha i pobede na Pesmi Evrovizije, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Saznaćemo šta o njoj misle i kolege, Leontina, Aleksandra Kovač, Saša Milošević Mare…Iako je medijska javnost najviše bila zainteresovana za njenu seksualnu orijentaciju, ta priča je ostala u senci dramatičnih događaja u porodici, odnosu njene majke i oca koji su prema Marijinim rečima, upravo definisali nju kao ličnost kakva je danas, iskreni borac koji hrabro korača ka svojim ciljevima. Suštinu ispovesti najbolje je opisao upravo reditelj Petar Vujanić koji je rekao da je ova priča putovanje u istinu i dušu jedne vrsne umetnice.

Serija će sadržati i neke detalje koji nisu prikazani u filmu, a prvi deo predstavlja Sudbinu. Samo Marija, samo šuma i samo iskrenost. Priča o čudnim događajima koji su određivali najdublje i najintimnije delove njene duše.

Na ivici jave i sna, tamo gde realnost prelazi u maštu, a vreme napušta prostor, pojavljuju se Marijini opisi o sisretu sa gospođicom sudbinom. Neverovatna i emotivna priča o tome da čovek može da odlučuje upravlja ali ne i da gospodari svojom sudbinom.

Premijeru serije gledajte večeras na televiziji Prva od 21:05.

Redakcija Tracara.com11 komentara

11 Comments

 1. Leki

  05/12/2013 at 7:38 pm

  Ne znam što joj je ovo potrebno…

 2. Mita

  05/12/2013 at 7:43 pm

  Meni i dalje nije jasno zasto nam se ova konstantno trpa u grlo? Umesto da pise muziku, peva i izdaje albume, ona se ispoveda. U crkvi se to radi ne na Prvoj televiziji. -.- BYE

 3. Draguljce

  05/12/2013 at 7:49 pm

  ko nece da gleda ne mora, gledajte pink ili neke druge edukativne televizije. Bravo Maro!

 4. sofija

  05/12/2013 at 8:01 pm

  @Mito,druge trpaju svoje sise i dupe, i stalno pricaju o svom zivotu, dok je Marija i to odradila kroz umjetnost. Ne vidim u cemu je problem…. podrska Mariji

 5. shmuky

  05/12/2013 at 8:20 pm

  Povraticu…

 6. Lena

  05/12/2013 at 8:41 pm

  Ovo je cist senzacionalizam! Verujem da je mozda imala potrebu ili da joj je lakse. Ali od toga je napravljena premijera u Sava Centru, serija na Prva TV, stvorila se prava medijska pompa. Dobro je ona znala kakve ce biti reakcije, jer je kao uvek bila misterija njena orjentacija (cuj molim te). I ona je to dobro znala, i iskoristila da zaradi na tome. Da nije tako, postojali su i drugi nacini za tako nesto. Ne budite tikve.

 7. M

  05/12/2013 at 8:53 pm

  Sad svi kenjate da izvinete, sta joj je ovo potrebno? Koga briga sa kim spava? Sta se to nas tice? A svi ste u stanju da joj komentarisete izgled, i kako lici na muskarca. Kako ona moze imati musko pored sebe. Svi ste vi fini moralisti. PRVI CETE GLEDATI OVU SERIJU! SVIJETU SE NE MOZE UGODITI!

 8. Dora

  05/12/2013 at 10:21 pm

  Prvo odgledajte pa pricajte! Marija svaka cast na 1-oj epizod!

 9. LadyD

  05/12/2013 at 11:07 pm

  NOBODY CURRS!!!

 10. Snezana

  06/12/2013 at 1:37 pm

  Svi su iznosili misljenje o njoj kao javnoj licnosti, uglavnom negativne. Slazem se da je ok da i ona iznese svoje misljenje. Kome se svidelo a kome ne, sve se promenilo od Evrovizije i 1og mesta. Odjednom je Marija svima bila ok.

  Podroska za Mariju!

 11. sanja petkovic

  26/01/2014 at 5:41 pm

  Podrska za prepametnu, pretalentovanu Mariju. Mariju sam i ranije cijenila, kao vrhunskog umjetnika, sad otkad gledam serijal ,,Ispovest”odusevila sam se sa njom, kao sa osobom. Marija svaka cast…Najbolja si, samo tako nastavi, mozda i ovaj narod, slusajuci tvoju ispovjest, stavi prst na celo i razmisli o nekim stvarima. Da ne sudi ljudima na osnovu fizickog izgleda i slicnim povrsnim stvarima, da je mnogo vaznije sta covjek ima da ponudi i kaze i sto nosi na dusi. Pozdrav za mladu, pametnu, talentovanu…Mariju !!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top