Veliki brat: Ukućani i otpadnici zamenili mesta!

Objavljeno: 08.04. 13:20

Kao što smo navikli i ovog četvrtka, ukućani Velikog brata borili su se za luksuznu kuću i imunitet od nominacija u VB Koloseumu.

Izviđači su za prvi zadatak dobili prelazak preko male bare pune krokodila. Crveni tim, koji su činili ovonedeljni ukućani luksuzne kuće, prešao je baru za 6 minuta i 50 sekudni, dok je plavi tim, odnosno stanovici otpada, baru prešao za 3 minuta i 14 sekudni, čime su odneli prvu pobedu.

U drugoj igri svaki tim trebalo je da odabere po tri člana – jednog od dva najstarija muškarca, najmlađeg člana bez obzira na pol i jednu ukućanku po izboru. Timovi su se jedva dogovorili oko predstavnika: crveni tim predstavljali su Džordž, Nemeš i Ema, a plavi Nikola, Lester i Slavica. Za dva i po minuta trebalo je da namste šator, što crvenima nije uspelo, za razliku od plavih, koji su i u ovoj igri odneli pobedu.

U trećem zadatku koji je nosio 4 boda, timovi su izabrali najhrabrije i neustrašive članove, po dva muškarca i po dve žene. Ukućane su predstavljali Soraja, Horvat i Nemeš, a otpadnike Dražen, Marijana, Slavica i Lester.

Dobili su zadatak da na 30 sekundi gurnu glave u kutije iznenađenje – Horvata i Slavicu su u prvoj kutiji dočekali velike argentinske bubašvabe, Draganu i Marijanu u drugoj male bubašvabe, Nemeša i Lestera u trećoj cela uža i šira porodica argentinskih bubašvaba, a Soraju i Dražena u poslednjoj malene šarene zmije. Oba tima su u potpunosti izvršila zadatak.

Otpadnici su odneli pobedili u sve tri igre i tako sebi obezbedili povratak u vilu i imunitet na ovonedeljne nominacije. Inače, kapiten tima u kući je Nikola, a otpadnika Nemeš, koji je jedini bezbedan od nominacija. Kapitensku titulu Nikola i Nemeš morali su da zarade mišićima… Pogledajte kako je VB odredio kapitene.


Loading...

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. ivana.cipi@gmail.com'

    natalija

    hahahaha

    Thumb up 0 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.