Connect with us

Veliki brat: Ukućani i otpadnici zamenili mesta!

Vesti

Veliki brat: Ukućani i otpadnici zamenili mesta!

Kao što smo navikli i ovog četvrtka, ukućani Velikog brata borili su se za luksuznu kuću i imunitet od nominacija u VB Koloseumu.

http://youtu.be/GaXSFSj_cME

Izviđači su za prvi zadatak dobili prelazak preko male bare pune krokodila. Crveni tim, koji su činili ovonedeljni ukućani luksuzne kuće, prešao je baru za 6 minuta i 50 sekudni, dok je plavi tim, odnosno stanovici otpada, baru prešao za 3 minuta i 14 sekudni, čime su odneli prvu pobedu.

http://youtu.be/sHT3i0x8rFI

U drugoj igri svaki tim trebalo je da odabere po tri člana – jednog od dva najstarija muškarca, najmlađeg člana bez obzira na pol i jednu ukućanku po izboru. Timovi su se jedva dogovorili oko predstavnika: crveni tim predstavljali su Džordž, Nemeš i Ema, a plavi Nikola, Lester i Slavica. Za dva i po minuta trebalo je da namste šator, što crvenima nije uspelo, za razliku od plavih, koji su i u ovoj igri odneli pobedu.

http://youtu.be/g8Fc-zD3XDw

U trećem zadatku koji je nosio 4 boda, timovi su izabrali najhrabrije i neustrašive članove, po dva muškarca i po dve žene. Ukućane su predstavljali Soraja, Horvat i Nemeš, a otpadnike Dražen, Marijana, Slavica i Lester.

Dobili su zadatak da na 30 sekundi gurnu glave u kutije iznenađenje – Horvata i Slavicu su u prvoj kutiji dočekali velike argentinske bubašvabe, Draganu i Marijanu u drugoj male bubašvabe, Nemeša i Lestera u trećoj cela uža i šira porodica argentinskih bubašvaba, a Soraju i Dražena u poslednjoj malene šarene zmije. Oba tima su u potpunosti izvršila zadatak.

http://youtu.be/r6XfpeaVRps

Otpadnici su odneli pobedili u sve tri igre i tako sebi obezbedili povratak u vilu i imunitet na ovonedeljne nominacije. Inače, kapiten tima u kući je Nikola, a otpadnika Nemeš, koji je jedini bezbedan od nominacija. Kapitensku titulu Nikola i Nemeš morali su da zarade mišićima… Pogledajte kako je VB odredio kapitene.

http://youtu.be/lZxhrqZx6_A


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. natalija

    09/04/2011 at 4:39 pm

    hahahaha

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara