Veliki brat: Ukućani i otpadnici zamenili mesta!

Objavljeno: 08.04. 13:20

Kao što smo navikli i ovog četvrtka, ukućani Velikog brata borili su se za luksuznu kuću i imunitet od nominacija u VB Koloseumu.

http://youtu.be/GaXSFSj_cME

Izviđači su za prvi zadatak dobili prelazak preko male bare pune krokodila. Crveni tim, koji su činili ovonedeljni ukućani luksuzne kuće, prešao je baru za 6 minuta i 50 sekudni, dok je plavi tim, odnosno stanovici otpada, baru prešao za 3 minuta i 14 sekudni, čime su odneli prvu pobedu.

http://youtu.be/sHT3i0x8rFI

U drugoj igri svaki tim trebalo je da odabere po tri člana – jednog od dva najstarija muškarca, najmlađeg člana bez obzira na pol i jednu ukućanku po izboru. Timovi su se jedva dogovorili oko predstavnika: crveni tim predstavljali su Džordž, Nemeš i Ema, a plavi Nikola, Lester i Slavica. Za dva i po minuta trebalo je da namste šator, što crvenima nije uspelo, za razliku od plavih, koji su i u ovoj igri odneli pobedu.

http://youtu.be/g8Fc-zD3XDw

U trećem zadatku koji je nosio 4 boda, timovi su izabrali najhrabrije i neustrašive članove, po dva muškarca i po dve žene. Ukućane su predstavljali Soraja, Horvat i Nemeš, a otpadnike Dražen, Marijana, Slavica i Lester.

Dobili su zadatak da na 30 sekundi gurnu glave u kutije iznenađenje – Horvata i Slavicu su u prvoj kutiji dočekali velike argentinske bubašvabe, Draganu i Marijanu u drugoj male bubašvabe, Nemeša i Lestera u trećoj cela uža i šira porodica argentinskih bubašvaba, a Soraju i Dražena u poslednjoj malene šarene zmije. Oba tima su u potpunosti izvršila zadatak.

http://youtu.be/r6XfpeaVRps

Otpadnici su odneli pobedili u sve tri igre i tako sebi obezbedili povratak u vilu i imunitet na ovonedeljne nominacije. Inače, kapiten tima u kući je Nikola, a otpadnika Nemeš, koji je jedini bezbedan od nominacija. Kapitensku titulu Nikola i Nemeš morali su da zarade mišićima… Pogledajte kako je VB odredio kapitene.

http://youtu.be/lZxhrqZx6_A

Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. natalija

    hahahaha

Screen Shot 2017-07-21 at 11.30.52 PM
Hot or not

Hot or not: Kim Kardashian West na otvaranju Balmain radnje

A post shared by Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) on Jul 21, 2017 at 1:07am PDT Kim Kardashian West pojavila se u četvrtak uveče na otvaranju nove Balmain radnje...