Prati nas

Veljko bi da bude Pablo Escobar

Video

Veljko bi da bude Pablo Escobar

Kakav je Veljko kao glumac? (foto: Instagram.com/veljkoraz96)

Kakav je Veljko kao glumac? (foto: Instagram.com/veljkoraz96)

Veljko i Anastasija Ražnatović, deca pevačice Svetlane Ražnatović, pokazali su do sada da su talenat za pevanje nasledili od majke. Međutim, 20-godišnji Veljko je danas podelio još jedno svoje umeće.

Na Instagramu Ražnatovića pojavio se kratki klip nastao na Kopaoniku. On se na ovoj planini trenutno odmara sa devojkom Anom Cakić i društvom, a pored uživanja na snegu i u kafanama, našao je vremena da pokaže i svoj talenat za glumu.

Veljko je odglumio scenu koja je podsetila na one koje smo imali prilike da vidimo u seriji Narcos koja govori o lovu na kralja droge Pabla Escobara. Na snimku, Ražnatović na španskom kaže: “Niko ne pokazuje nepoštovanje prema Pablu. Ubiću ku**ku!”. Pored klipa je napisao: “A mogu da budem i glumac”.

A mogu da budem i glumac ????

A video posted by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on

Da li je u pravu, procenite sami.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Djina

    10. 01. 2017. at 20:36

    Meni je sve jasno, maldost, ludost, ima ovakvih koliko hocemo i medju mladima koja nisu djeca poznatih, ali mi nije jasna njihova majka, koja od pocetka ne vodi racuna sta joj djeca izbacuju po drustvenim mrezama, kako se ponasaju u javnosti i slicno, i posle se cude, zasto ih mnogi ne simpatisu, ne vole i slicno, a najmanje sto trebaju jeste da se bahate bogastvom koje sami nisu stekli.

  2. Edgar

    11. 01. 2017. at 09:18

    Bojim se da ne završi kao i ćale mu. A Ceca, ona ima pametnijeg posla, nadam se, da lovi mlade $evce :) neka žena uživa!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top