Prati nas

Veljko Ražnatović potvrdio: ‘Dobrovoljno sam se prijavio u vojsku’

Hot!

Veljko Ražnatović potvrdio: ‘Dobrovoljno sam se prijavio u vojsku’

Sin folk dive Cece Ražnatović u junu počinje da služi vojni rok. Veljko se prijavio dobrovoljno i sa nestrpljenjem očekuje taj dan kada će stati u vojničke čizme.

Pre nekoliko dana Veljko je saopštio pevačici a oni su ga podržali. “Veljko je odmalena maštao da obuče vojničko odelo i služi svojoj otadžbini. Zbog toga se njegovi prijatelji nisu mnogo iznenadili kada je nedavno rešio da se dobrovoljno prijavi u vojsku. Svi su ga podržali, a Ceci je posebno drago što je doneo jednu tako važnu odluku. Ako sve bude po planu, sredinom juna će postati gušter”, izjavio je izvor blizak Veljku za Informer.

Za sada još nije poznato gde će Veljko služiti vojni rok: “To će saznati kad ga rasporede. Veljku je svejedno u kom gradu će provesti vojni rok. Voleo bi da ga služi zajedno sa drugarom sa kojim se i prijavio za vojsku, ako to ikako bude moguće. Uvek je govorio da samo pravi muškarci idu u vojsku, a o civilnom služenju nema baš najbolje mišljenje”, završava priču izvor blizak Arkanovom sinu.

Povodom ove vesti oglasio se i Veljko koji je potrvrdio priču za pomenuti list: “Smatram da svaki muškarac treba da prođe vojnu obuku. Biće mi velika čast da obučem srpsku uniformu”, poručio je Veljko.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net7 komentara

7 Comments

 1. MarinaMarina

  06/02/2017 at 2:32 pm

  Usracu se.

 2. Nevena

  06/02/2017 at 2:35 pm

  Kao sta ides na fakultet, tebi je fakultet izlasci, putovanja,….., nažalost zavrsices ga bez da ga pohadjas. Prijavio si se u vojsku, a to ce biti kao i sa fakultetom, sramota o kome se pise

 3. nenad

  06/02/2017 at 2:43 pm

  *PEGLAM*

 4. Blahblah

  06/02/2017 at 4:03 pm

  BOŽE PLJUNI ME!!!

 5. Bgboy

  06/02/2017 at 4:04 pm

  Debilcina na kvadrat

 6. lo

  06/02/2017 at 10:27 pm

  Taj ce videti vojske kao i ja

 7. KANAJEwest

  07/02/2017 at 1:10 am

  I naravno kreketusini najvatreniji fanovi odmah pocnu da pljuju. A kad im se vrati istom merom bude kme kmekmmeeee.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top