Prati nas

Venčanje modne blogerke Chiare Ferragni nadmašilo kraljevsko

Extra

Venčanje modne blogerke Chiare Ferragni nadmašilo kraljevsko

Autorka bloga The Blonde Salad Chiara Ferragni proteklog vikenda udala se za repera Federica Leonarda Luciju. Proslava je trajala tri dana, održala se na Siciliji i sada se sa slobodom može reći – nadmašilo kraljevsko venčanje princa Harryja Meghan Markle.

Hashtag #TheFerragnez tagovan je na više od 23 000 fotografija, što je daleko iznad proseka koji imaju klasična venčanja – a to se odnosi samo na pokvrivenost venčanja na društvenim mrežama.

kompanija za analizu podataka na internetu, Launchmetrics, objavila je da je venčanje generisalo više od 36 miliona dolara i preko 67 miliona interakcija širom interneta, a direktorka marketinga kompanije Alison Bringé otkriva da se ovo venčanje može porediti sa kraljevskim.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

“Chiarino venčanje bilo je modni doživljaj. Ono zbog čega ima veliki uticaj na medije jeste mogćnost da se javnost uključi u konverzaciju i bude deo njega. Uspela je da svi ti ljudi pričaju o njoj. Naravno, zaslugu imaju i njeni uticajni prijatelji,” otkrila je Alison.

O tri venčanice koje je ova modna blogerka ponela više se pričalo nego o venčanici vojvotkinje od Saseksa, što je modnoj kući Dior donelo pozamašnu svotu novca – oko 5 miliona dolara. Samo od Chiarinih objava na Instagramu dobili su – 1,6 miliona dolara. 

Njena Prada haljina sa probne večere, modnoj kući donela je 1.8 miliona i preko 1.5 miliona interakcija širom sveta, dok je Lancome haljina, koju je ponela na dan venčanja zaradila oko 700.000 dolara i 1.3 miliona interakcija.Pročitaj ceo tekst
Reklama
Pročitaj i ovo:
2 komentara

2 Comments

  1. Zorannah

    09. 09. 2018. at 11:38

    Jedva cekamo lunino vencanje ????

  2. lulu

    09. 09. 2018. at 18:49

    blablabla…ma najbolje da venčanje jedne šmizle ima ovakav ekonomski efekat.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top