Connect with us

Verila se Katy Perry?!
Extra

Verila se Katy Perry?!

john_mayer_katy_perry_engaged

Katy Perry nosi verenički prsten na ruci!

Popularna pevačica uslikana je sa dijamantskim prstenom na ruci, neposredno nakon Dana zaljubljenih, te se pretpostavlja da je njen dečko John Mayer zaprosio. Zaljubljeni par uslikan je tokom ručka a očevici kažu da nikada do sada nisu bili toliko srećni. “Zaista uživaju u svojoj ljubavi,” kaže izvor blizak paru.

John u poslednje vreme Katy često naziva “svojom ženom” što je dodatno podgrejalo sumnje da se ovaj par zaista verio i da će se venčanje dogoditi uskoro. Ako tako bude, mi im želimo svu sreću!

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Starship

  17/02/2014 at 9:07 pm

  MENI JE ONA SVA MEDENA AL PARTNERI SU JOJ GRDNI UBI BOZE

 2. AR

  17/02/2014 at 9:27 pm

  Ova stvarno ne ume da izabere, prvo Travie McCoy, reper, koji se vise drogira, nego sto repuje, zatim Johnny Lewis, propali glumac, takodje drogiras, pijanica koji je prosle godine umro, a pre toga ubio neku staricu, i onda Russell Brand, koji ju je iskoristio samo da se proslavi, i uspio je, ali je i dalje poznat kao “Bivsi muz Katy Perry” i sada ovaj, jedan od najvecih zavodnika medju pevacima, koji je bio sa pola Holivuda. Ali ko zna, mozda se on promenio (ko ne bi, pored ovakve zene). :D

 3. Kaca

  17/02/2014 at 9:45 pm

  Ovo sigurno nije tacno!

 4. TomCat

  17/02/2014 at 9:46 pm

  Ljubomoran sam na Johna!

 5. KatyCats4ever

  17/02/2014 at 10:42 pm

  Ljubav je slepa :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top