Connect with us

Verili se Ena Popov i Gojko Kačar!
Vesti

Verili se Ena Popov i Gojko Kačar!

Kako piše nemačka štampa, fudbaler nemačkog kluba Herta i srpski reprezentativac, Gojko Kačar verio se svojom devojkom, pevačicom i bivšom ukućankom VB Enom Popov.

Mediji su pokrenuli ovu priču nakon što je Ena došla na stadion da podrži svog dečka sa, kako se pretpostavlja, vereničkim prstenom na ruci. Kako piše nemačka štampa, par se verio početkom aprila meseca.

Čestitamo! :)

Iako mu cvetaju ruže na privatnom planu, u ostalim sferama života Gojku ne ide sjajno. Naime, mladi fudbaler se tek oporavio od povrede kolena, a nedavno je imao i saobraćajnu nezgodu (o kojoj se takođe dosta pisalo) kada je udario u jedan mini kuper, tako da vlasniku automobila sada mora da nadoknadi štetu od čak 5000 evra.

izvor: Story.rs

Loading...
52 Comments

52 komentara

 1. CECA

  23/07/2010 at 10:23 pm

  Gojko kacar i njegova prelepa verenica (tako pisu) ena popov danas u svim nemackim novinama,naime,gojko je potpisao ugovor za hamburg… Hehe,a vi ga povezujete sa onom curkom stanijom,ili kako se vec zove,nebitno…Znaci nema ni veze!!!!!! Ena je prvog dana potpisivanja ugovora vec u svim novinama,a karleusu (za razliku od njenih bajkica) ja ne vidoh jos ni jednom…

 2. Naki 22

  26/11/2010 at 7:18 pm

  Nije kacar Fernando Torres pa da razglase da se verio!!!!!!!! :P xaxaxxaxxa a ena je debela krmaca…..bas se nasli!! :P
  realno ne zna se ko je ruzniji!!!!!!!!!!!!! xaxxa ko pacovi su oboje… :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top