Prati nas

Vernica Maja Nikolić: Ovo su njeni rituali!

Anketa

Vernica Maja Nikolić: Ovo su njeni rituali!

vernica-maja-se-moli-dva-puta-nedeljno-1212

Vernica Maja (Foto: Instagram)

Verovali ili ne među farmerima ima i istinskih vernika. Dok traje Farma, pevačica Maja Nikolić svaki  treći dan odlazi u crkvu u Barajevu na jutarnju molitvu.

Izvor koji je blizak pevačici izjavio je za Alo: “Ona je objasnila čelnicima televizije da je to deo njenog života, da joj to donosi mir i da u suporotnom neće ući u šou. Obećala je da odlazak u crkvi neće iskoristiti kako bi prikupljala informacije iz spoljnog sveta i da neće ni sa kim komunicirati, osim u molitvama. Oni su joj to omogućili i zato Maja dva puta nedeljno u pratnji nekog iz produkcije odlazi u barajevsku crkvu, koja se nalazi u blizini imanja.”

Isti izvor tvrdi da se njeni odlasci ne vide u programu zato što ona napušta imanje svaki put u ranu zoru, da ne bi zakasnila na jutarnju liturgiju. Ostali farmeri ne znaju za ove Majine ‘izlete’ van imanja.

Da li mislite da je Maja Nikolić vernica?

Loading ... Loading ...

2 komentara

2 Comments

  1. loly

    07. 10. 2015. at 15:18

    Svaki vernik,koji je to zaista u srcu,zna,da ne moras ici u crkvu,da bi se iskreno pomolio..Ikona je ikona,ma gde ona stajala.Ovo djubre sigurno ne veruje u Boga,kada se ponasa tako kako se ponasa.Njen jeftin marketing..

  2. Iv

    07. 10. 2015. at 22:38

    Da da sigurno veliki vernik.. U DJAVOLA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Anketa

To Top