Prati nas

Verovali ili ne: Kim Kardashian tvrdi da više neće ići “pod nož”

Vesti

Verovali ili ne: Kim Kardashian tvrdi da više neće ići “pod nož”

(foto: WENN)

Najpoznatiju reality zvezdu na svetu, Kim Kardashian, proslavila se zahvaljujući svom kućnom videu, porodičnom rijalitiju ali i brojnim estetskim zahvatima na svom licu i telu.

Iako već godinama “promoviše” svoju pozamašnu zadnjicu koju je uvećala hirurškim putem, izgleda da je Kim Kardashian napokom “promenila ploču” i rešila da posete ordinacijama estetskih hirurga svede na minimum.

Da, dobro ste pročitali – Kim je rešila da apstinira od svih hirurških intervencija, a jedino čega se neće odreći su injekcije botoxa i filera.

Bliski saradnik reality zvezde, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da je Kim ovu drastičnu odluku donela nakon prelistavanja porodičnih albuma.

“Dopalo joj se kako je nekada izgledala. Nema prevelike zadnjice, niti lica poput vanzemaljskog. Izgleda da je napokon shvatila šta je napravila od sebe. Jako se kaje zbog silnih plastičnih operacija jer je postala svesna da će do kraja života morati da održava sve to“, tvrdi neimenovani saradnik.

Da li će se Kim pridržavati ove odluke ili ćemo uskoro videti nove promene na njenom licu i telu, preostaje nam da vidimo.

 


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. xoxo

    04. 09. 2017. at 22:03

    Prelepa je kako god

  2. keki

    04. 09. 2017. at 22:22

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top