Prati nas

Vesna Đogani hitno operisana mesec dana nakon porođaja

Vesti

Vesna Đogani hitno operisana mesec dana nakon porođaja

vesna i djole djogani

Vesna i Đole

Vesna Đogani operisala je kamen u bubregu samo mesec dana nakon što je na svet donela ćerku Lauru!

Pevačica je nakon ove operacije bila prinuđena da prestane da doji bebu, zbog čega je pala u depresiju. Prethodnih nedelja je stalno bila tužna i plakala je, ali je na kraju smogla snage da ustane iz kreveta.

“Vesni je mesec dana nakon porođaja naglo pozlilo. Osetila je nesnosne bolove i Đole ju je odmah odveo u bolnicu, gde je utvrđeno da joj je „proradio“ kamen u bubregu i da moraju da je operišu. Vesna je bila uplašena jer se, takoreći, juče porodila, a mora na operacioni sto. Brinula je što ostavlja bebu kod kuće. Zaista se loše osećala zbog svega što ju je snašlo”,  kaže izvor i dodaje:

“Srećom, intervencija je prošla kako treba i Vesna se u bolnici zadržala samo nekoliko dana. Međutim, pevačica je zbog lekova koje je morala da pije prestala da doji. Zbog toga je danima bila tužna i plačljiva. Đole se čak požalio prijateljima da više ne zna šta da uradi kako bi je oraspoložio. Međutim, Vesna je posle izvesnog vremena shvatila da mora da bude jaka zbog ćerke i sina Adrijana i rešila je da ustane iz kreveta i počne da nastupa. Sada se oseća mnogo bolje a loš period je ostao iza nje”, završava izvor.

“Ne bih o tome. To je prošlo, nebitno je, važno je da je sada sve okej”, izjavio je Đole Đogani, Vesnin suprug.

 

Redakcija Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Miki

    31. 03. 2014. at 15:41

    Wau! I to je sad kao bitno? Zasto malo ne pisete o onim mucenim ljudima koje nasi “doktori” (citaj mesari) maltretiraju svaki dan i ljudi mesecima cekaju da neki pregled, a rastaju se sa dusom!? Polumrtav covek dodje i ladno mu kazu nisis moj pacijent, dodjite sutra. Stoka. Ovakve vesti su toliko nebitne da me sramota sto sam otvorio stranicu a kamo li da je procitam, sto i nisam. Komentarisem po naslovu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top