Prati nas

Vesna Trivalić u ‘Nadrealistima’

Serije

Vesna Trivalić u ‘Nadrealistima’

U novim epizodama 'Nadrealista' pojaviće se i Vesna Trivalić

 

Posle 18 godina nove epizode kultnih Nadrealista ponovo počinju da se snimaju. Glavne uloge u novim epizodama, koje počinju da se snimaju za mesec i po dana tumačiće Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković i mnogi drugi.

“U Nadrealistima će biti preko 200 uloga. Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija, a to je velika stvar. Na primer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija. Nadrealisti će biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja. Autentičnost ovakvog programa obezbeđuje visok komercijalni efekat, a u isto vreme kultna reputacija Nadrealista garantuje, da će u godinama koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama”, kaže Svetlane Drinjaković iz producentske kuće Adrenalin, koja radi na realizaciji serije.

Nele Karajlić će u novom serijalu biti zadužen i za scenario, ali i muziku. Svaka epizoda trajaće sat vremena i biće rađena u vrhunskoj produkciji. Nove Nadrealiste gledaćemo za par meseci na Prvoj.

Izvor i foto: Blic.rs

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. Mita

    24/09/2012 at 11:45 am

    Prvi put cujem za ovo. Volim Vesnu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top