Connect with us

Victoria Bechkam iskreno: Znam da nisam neka ni pevačica ni plesačica
Extra

Victoria Bechkam iskreno: Znam da nisam neka ni pevačica ni plesačica

Victoria je na naslovnici majskog broja Ella (foto: ElleUK)

Victoria je na naslovnici majskog broja Ella (foto: ElleUK)

Poslednjih par godine bile su zaista sjajne za Victoriju Beckham. Ona je danas megauspešna dizajnerka, majka četvoro dece i supruga superstara, ali je svetsku slavu stekla u bendu Spice Girls i bivša Posh spice ističe da se tog perioda svog života ne odriče, ali ne želi da se ikada vrati bavljenju muzikom.

Za majsko izdanje časopisa Elle, Victoria je iskreno rekla: “Bilo je veoma zabavno biti u Spice Girls. Nikada nisam bila sjajna pevačica ni plesačica. Naučila sam mnogo toga u tom periodu, o ponašanju na sceni, osvetljenju, kostimima, sve me je to uzbuđivalo. Ali ja volim modu, i za to sam najiskrenije zainsteresovana. Kada pogledam sebe u prošlosti, način na koji sam se oblačila i ponašala, je verovatno bio odraz moje nesigurnosti. Sada sam prilično samouverena, i ne smeta mi činjenica da starim”, priznala je supruga Davida Beckhama.

Mnogo je naučila u grupi 'Spice girls' (foto: Wenn)

Mnogo je naučila u grupi ‘Spice girls’ (foto: Wenn)

O 18-godišnjem braku sa bivšim fudbalerom, Victoria kaže: “David i ja poštujemo veoma, veoma pretrpane rasporede jedno drugog, jer oboje upravljamo velikim biznisom. tako da imamo trenutke kada jednostavno razgovaramo telefonom. Kada je Davod nedavno gostovao na radiju, cela porodica se okupila i slušala ga”.

Beckhamovi na okupu (foto: Instagram/vicotriabeckham)

Beckhamovi na okupu (foto: Instagram/vicotriabeckham)

Iako često deluje hladno i nepristupačno, dizajnerka priznaje da voli da se zabavlja. “Ne idem na žurke, ali izlazim na večere, volim da popijem malo i zaista se zabavljam. Ja sam sjajan zabavljač na večerama, opuštena sam, smejem se, uživam i mislim da to zaista iznenađuje druge”, iskrena je 42-godišnja majka četvoro dece.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top