Prati nas

Victoria Beckham postala ambasador dobre volje!

Extra

Victoria Beckham postala ambasador dobre volje!

vb

Dizajnerka je postla UNAIDS-ov ambasador dobre volje! (foto: Facebook)

Dizajnerka Victoria Beckham na konferenciji u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorku krenula je stopama Angeline Jolie, Emme Watson i Leonardo DiCaprija kao UNAIDS-ov ambasador dobre volje.

“Moram da iskoristim ono što mi je dato”, kaže Victoria. “Iz nekog razloga, ljudi će slušati ono što imam da kažem, zbog čega ću govoriti u ime ovih neverovatnih žena. Neću sedeti ovde i pretvarati se da znam sve jer ne znam, ali želim da učim. Želim da pomažem!”

Vest o imenovanju Victorije za ambasadora dobre volje dolazi nedugo po njenom prikupljanju stotine hiljada britanskih funti za humanitarnu akciju Majke majkama. Kao UNAIDS-ov ambasador Victoria će nastaviti akciju zaustavljanja prenošenja virusa HIV-a s majke na dete.

Redakcija Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. Mag

  27/09/2014 at 1:03 pm

  Lepo. Samo mi na prvu loptu ona nikako nije za ‘ambasadora DOBRE VOLJE’. Ne sumnjam u njene humanitarne akcije, cak i ne znam puno o tome, ali joj je imidz u javnosti potpuno neodgovarajuci za ovu ulogu. Nikad nasmejana, nikad puna pozitivne energije koja prsti i prenosi se na druge… Ali dobro, valjda UN bolje zna od mene.

 2. ezel

  27/09/2014 at 2:50 pm

  najgori su oni sto se stalno smjeskaju….

 3. Zena

  27/09/2014 at 4:05 pm

  Koliko god je neko ne voli, zena je za primer! Stabilan brak vec 15 godina, 4 dece, ikona stila, uspesna modna linija, bez skandala, i sad jos i ovo… Pa sta ako se ne smeje, nema potrebu da se kezi okolo, najgori su ti koji se stalno smeskaju na sve…

 4. RiRi forever/RihannaNavyRunTheWorld

  27/09/2014 at 10:39 pm

  Ali to se po njenoj faci ne moze primijetiti.
  P.S. Kako bilo svaka cast!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top