Prati nas

Victoria Beckham priznala da žali zbog silikona u grudima

Extra

Victoria Beckham priznala da žali zbog silikona u grudima

Victoria Beckham (foto: Instagram/victoriabeckham)

Victoria Beckham (foto: Instagram/victoriabeckham)

Modna dizajnerka i supruga fudbalera Davida Beckhama, Victoria, otkrila je šta zaista misli o svojim nekadašnjim operacijama, te poslala važnu poruku i poručila čime se u životu ne treba opterećivati.

Ona je u pismu, u kojem se obaraća sebi kao tinejdžerki, a koje je objavio u originalu magazin Vogue u septembru 2016, priznala da žali što je ‘išla pod nož’, ali i prekorila sebe što je to godinama poricala. “Nauči da prigrliš svoje mane. To je ono što želim da ti kažem. Pusti kožu da diše – koristi manje šminke (i nikada ne dozvoli šminkeru da ti obrije obrve! Posledice će trajati zauvek)”.

42-godišnja moda ikona u pismu dodaje: “I još nešto, ne menjaj svoje grudi. To je znak nesigurnosti. Slavi ono što imaš”, poručila je Victoria Beckham.

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

Podsetimo, mama četvorice sinova i bivša Spajsica je 1999. ugradila silikone, a potom 2005.godine ponovo otišla na operaciju kako bi stare implante zamenila novima. Potom, 2011. u intervjuu za Vogue, priznala da je ‘sada potpuno prirodna’. A 2014. za Allure magazin pokazala staru i novu fotku grudi – “Nemam ih više”, rekla je tada Beckhamova.

Ipak, za svaku pohvalu je što je prestala da podleže trendu silikona kako to uglavnom danas čine žene fudbalera.2 komentara

2 Comments

  1. Lea

    12/01/2017 at 5:54 pm

    Viktorija je bila doista lijepa kada je bila mlađa, međutim nije ni sada ružna ali godine, operacije, izgladnjivanje… Ali kao mlađa bila je prelijepa

  2. Djina

    13/01/2017 at 1:14 am

    Zbog ovakvi zena i ovakvih izjava, danas sve veci broj djevojaka je bez samopouzdanja, anksiozno, depresivno i slicno. Ove sve poznate dame, kuci prave od prirodnih sastojaka, razne kreme i ponade, dajte molim vas vise, sa kavim se sve one tretmanima koriste i sluze mi ne mozemo ni da pretpostavimo, a da ne pricam o estetskoj hirurgiji, a kad ih covjek slusa, rekao bi to ni sminku ne skida kad spava, to je od Boga mlado tako.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top