Connect with us

Victoria: Razumem zašto me doživljavaju kao umišljenu kravu!Hot!

Victoria: Razumem zašto me doživljavaju kao umišljenu kravu!

‘Kad pogledam svoje fotografije jasno mi je zašto me smatraju umišljenom kravom’

 

Modna ikona i nekadašnja članica benda Spice GirlsVictoria Beckham, odgovorila je na prozivke pojedinih britanskih medija da zbog posla zapostavlja decu, sada kada se David preselio u Pariz.

“Okružuju me sjajni ljudi, koji se bave mojim rasporedom i sve moje aktivnosti podređene su mojoj deci”, kaže 39-ogodišnja Victoria. “Deca su moj prioritet i zauvek će biti. Budim se rano ujutru, radim spelovanje i matematičke kvizove pre nego što odjure u školu. Uveče ležem kasno, zbog bebe i 14-ogodišnjaka koji odbija da rano ode na spavanje.”

Inače, Victoria je otkrila i na koji način dizajnira odeću sa svojim timom: verovali ili ne, supruga David Beckhama radi gola.

“Počnem sedeći i raspravljajući o idejama sa svojim timom. Svi smo vrlo bliski i otvoreni i onda pričamo i naravno, znate, ja se skinem gola i kreiram odeću na sebi. Tako to otprilike funkcioniše”, objasnila je Victoria.

Victoria se našalila i na svoj račun, prokomentarisavši zašto je mnogi doživljavaju kako ona kaže kao umišljenu kravu. “Svi misle da sam ja takva krava – shvatam to jer i sama to ponekad pomislim kad vidim svoje fotografije.”

F.Y./Tracara.com
Foto: Vogue.com
Loading...

5 Comments

5 komentara

 1. K R A LJ I C A

  30 April 2013 at 8:41 am

  Gola se skida kad radi?!?!? I sama se vidi da je umisljena krava! pa i guess its time to change ako sama vidis kakva si :)

 2. Ganev

  30 April 2013 at 8:46 am

  viksi volim te!

 3. Beyonce♥

  30 April 2013 at 9:10 am

  Pa dobro..sta da kazem..i onako sam ostala bez teksta! :)

 4. www

  30 April 2013 at 10:10 am

  Pa i u pravu je. Na fotkama izgleda tako nadobudno. Ja je jos nijednom nisam videla nasmejanu, ali ipak mislim da je divna porodicna zena. Brak kao sto je njen i Davidov je ,po meni, za primer. :D

 5. Gossip girl

  30 April 2013 at 2:14 pm

  mi te ne dozivljavamo kao umisljenu kravu, mi znamo da si

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top