Connect with us

VIDEO: Našim teniserima nikad nije dosadno
Video

VIDEO: Našim teniserima nikad nije dosadno

Oni uvek znaju kako da se zabave :)

Poznato je da je Roland Garros jedan od najuzbudljivijih teniskih turnira u godini. Šljaka i lepo vreme namame puno ljubitelja ovog sporta, ali je pritisak zbog pozicije na rang listi kod svakog tenisera neminovan.

Naši teniseri trenutno se nalaze u Parizu, na ovom prestižnom turniru. Prvi reket sveta Novak Đoković, teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki, pored toga što su profesionalni u svom poslu, jako su dobri prijatelji i zato koriste svaki slobodan trenutak da u tome uživaju i opuste se od treninga i mečeva. Janko Tipsarević je veliki fan kamere i beleženja neobičnih momenata, pa ga skoro svuda možete videti sa kamerom. Teniser na Eurosportu ima emisiju Tipsy time, gde snima poznate sportiste u neobičnim situacijama vam terena.

Oko Jankove kamere ovoga puta zabeležilo je potpuno golog Viktora Troickog, dok je Novak uspeo da se pokrije peškirima. Naime, Viktor i Nole su bili u prostoriji sa ledenom kupkom da bi opustili mišiće nakon mečeva.

Viktor je bio u kadi, kada je Janko slagao da je u njoj proveo sat vremena dok Nole i Viktor budu unutra samo par minuta. Na upozorenje da se treba istuširati pre ulaska u kadu Janko je prokomentarisao: ”Ja se zapravo nisam istuširao, možda sam čak uradio nešto dok sam bio u kadi, pa je temperatura malo viša.”– na šta su se svi nasmejali.

Pogledajte klip.

D. J. / Tracara.com

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. *N*

  02/06/2013 at 4:19 pm

  CAREVI!!!:D <33

 2. *****

  02/06/2013 at 4:47 pm

  Zabavno, ali i malo degutantno…

 3. maja

  02/06/2013 at 5:48 pm

  KRALJEVIIIII

 4. Yirdim

  02/06/2013 at 6:20 pm

  preslatko,smesno,zabavno.. volim ih …

 5. Sara

  02/06/2013 at 6:37 pm

  Joj da mi je da vidim Djokovica golog.Mmmm.:D Divni su momci,zaista.

 6. misko

  02/06/2013 at 7:00 pm

  NOLEEEEEEEEEEEEEEEE

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top