Prati nas

VIDEO: Šta je Robbie Williams pevao ženi dok se porađala?!

Video

VIDEO: Šta je Robbie Williams pevao ženi dok se porađala?!

Ovo je drugo dete Robbie Williamsa. (foto: facebook)

Ovo je drugo dete Robbie Williamsa. (foto: facebook)

Mnoge zvezde čuvaju za sebe intimne trenutke vezane za rođenje deteta ( ili samo dobro planiraju da ih unovče kasnije ), ali ne i Robbie Williams. Na svom YouTube kanalu je u protekla 24 časa ispratio rođenje svog drugog deteta -do najbizarnijih detalja!

Prvih nekoliko snimaka na kojima je zabeležio pripreme za porođaj svoje žene izazvali su oduševljenje onih koji su pogledali ove video-klipove na kojima njegova žena izvodi zavodljivi ples nekoliko sati pre porođaja ili dok Robbie peva i pleše kako bi je opustio. Ali onda su stvari otišle predaleko…

Narednih nekoliko kratkih video snimaka su prikazivali njegovu ženu u bolovima dok je pevač delio sa YouTube gledaocima svoja osećanja povodom toga ili joj je glasno pevao kako bi joj skratio porođajne muke. Neke stvari, zaista, nismo morali da vidimo, a među njima je i 30-ak sekundi žene koja urla tokom porođaja i moli Robbija da prestane da peva pesmu Frozen.

Sve je, na kraju, zapečaćeno srećnim parom koji nije mogao da krije radost zbog rođenja deteta.

Bez obzira što se Robbie pokazao kao brižan muž, ipak nam se sada mnogo svedenijim čine sve one prve slike dece poznatih… makar bile prodate za milione dolara.

N.M./Tračara6 komentara

6 Comments

 1. lalamala

  29/10/2014 at 5:57 pm

  hahahahhahah car :D

 2. nikolina

  29/10/2014 at 6:30 pm

  koja budala….zeni nije dobro a on peva!!!!!! :)

 3. nikolina

  29/10/2014 at 6:37 pm

  :)

 4. Girl who lives for music and love

  29/10/2014 at 8:07 pm

  Koji je on meni kralj:D

 5. car

  29/10/2014 at 10:32 pm

  Fenomenalno! čak je uspeo i da je “iznervira” i tako skrene misli s porođajnih muka!

 6. Myself

  30/10/2014 at 5:23 pm

  “30-ak sekundi žene koja urla tokom porođaja i moli Robbija da prestane da peva pesmu Frozen”? Niti je urlala niti ga je molila, covek je pevao, ona je rekla “Baby, can you stop singing Frozen?”, on je rekao “Alright” i to je to. Koliko vi samo preterujete, ispade da je mucio zenu i rugao joj se dok je bila u bolovima. Snimak je bas simpatican.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top