Prati nas

VIP Robinzoni otkrili ko je koliko smršao!

Vesti

VIP Robinzoni otkrili ko je koliko smršao!

Sinoćna igra u Survivoru bila je jedna od neobičnijih. Zadatak je bio da takmičari pogode koliko je ko smršao za napunih mesec dana na pustom ostrvu… Pročitajte i pogledajte šta se sve dešavalo…

Katarina je čvrsto rešena da pronađe tajni imunitet. Sjajno se snalazi sa zagonetkama, a iako je malo zapela na poslednjoj prepreci, lako dolazi do minijaturnog totema. Skače od sreće i bodri sebe rečima: Bravo Kale, šampionu inteligentni“! Manekenka je odlučna da nikome u plemenu ne oda tajnu da je došla u posed imuniteta. Počela je da sumnja u Gocu, pa će sačekati malo da vidi da li pevačica još uvek radi za pleme ili je u stanju da ih izda.

Po Jeleninom mišljenju, više nema striktne podele u Putongu. Uverena je da će se Aleksandra i Andrej pripojiti ekipi ex Bahandija, jer su Nikola i Bojana tim za sebe. Ističe da je napravljen dogovor između nje, Goce, Katarine, Andreja i Aleksandre o tome ko će biti izbačen na sledećem Plemenskom savetu. Bez obzira na to, Jelena namerava da bude oprezna. Za razliku od ženskog klana, Marko nije upoznat sa dogovorima u Putongu i kaže da u njima ne učestvuje. Jedino primećuje da Goca pred njim šapuće sa Andrejom, što ga navodi na mišljenje da pričaju o nekim škakljivim temama ili da od njega nešto kriju. U Bojaninoj glavi nema naznaka da će doći do bilo kakvih previranja. Priznaje da crv sumnje nije proradio i da još uvek svima veruje. Po cenu da ugrozi sebe, Andrej kaže da neće glasati ni za jednog člana svog bivšeg plemena. Dok šminka Gocu garežom umesto senke, voditelj u šali priznaje da može da je zamisli u sado-mazo fazonu. Svi se smeju, a Jelena biberi udarac i kaže Goci da liči na Ćićolinu.

Katarina se vraća u Putong, a Goca je sa širokim osmehom dočekuje. Nakon tapšanja po leđima u znak dobrodošlice, prelazi na stvar i nehajno pita manekenku da li je pronašla tajni imunitet. Kaća laže i objašnjava da nije imala sreće, jer su zadaci bili previše teški. Dok toči vodu sa Bojanom, Nikola saopštava svojoj dragoj da ima osećaj da će sledeći ispasti ili Toni ili on.

Da bi osvojili crni ili dupli glas uoči plemenca, takmičari će morati da pogode koliko trenutno imaju kilograma. Posle 26 dana, prvi put su u prilici da stanu pred ogledalo, što će im olakšati igru. Najviše su smršali muškarci, a Andrej je frapiran svojim novim izgledom. Kaže da liči na logoraša, dok Aleksandra priznaje da ovu kilažu nije imala od 18. godine. Najviše sreće ponovo ima Katarina, koja je maksimalno precizna i pogađa da ima 55 kilograma. Pred Plemenski savet bira prednost duplog glasa.

Loading...


11 komentara

11 Comments

 1. Tinna

  17/12/2010 at 3:11 pm

  Ljudi,Bojana je anoreksična! :O

 2. H8

  17/12/2010 at 3:14 pm

  Nekako je bzv ispalo, samo se Toniju racunalo onih 0.5 kg, a inace bi pogodio.

 3. trtomudica

  17/12/2010 at 3:51 pm

  jojjjjjjjj Aleksandra je gradjena kao moj ujak :-)))))

 4. ana

  17/12/2010 at 5:28 pm

  BOJANA JE VRH SVIH UCESNIKA POZITIVNA INTELEGENTNA LEPA KAO BOGINJA A ZNA I DA SE ZALUBI OK….

 5. Sarah

  17/12/2010 at 5:28 pm

  Bravo Katarina :-)

 6. nemanja

  17/12/2010 at 8:38 pm

  ma goca je najboljaaaaaaaaaaaaaaa

 7. Alyssa

  17/12/2010 at 10:06 pm

  Katarina je najbolja i za nju navijam :D Ok su mi i Jelena , Bojanai Toni :D

 8. misko

  18/12/2010 at 6:59 am

  Nikola nema dobre higijenske navike. Provereno iz Beograda. Ne tusira se svaki dan. Jadna Bojana..

 9. marija

  19/12/2010 at 11:48 am

  Čuj ovog! PROVERENO IZ BEOGRADA! ahahahaahah jadan

 10. @@

  19/12/2010 at 11:52 am

  hahahahaaha provereno iz beograda……………………

  bas ima super komentara………………….

 11. makica

  26/12/2010 at 8:18 pm

  ma ljudi ja vak kazem da su najbolji Marko , Toni i Katarina mozda malce i Aleksandra al malikice je i bezveze al je Katarina praslatka ima misice xaxaxaxaxa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top