Connect with us

Vlada obrisao sve slike sa Anom Marijom!

Extra

Vlada obrisao sve slike sa Anom Marijom!

Vlada i Ana-Marija kad su bili u ljubavi (foto: arhiva)

Vlada i Ana Marija dok su bili u ljubavi (foto: Tracara)

Nakon što je pretukao svoju verenicu Anu Mariju Žujović, voditelj Vladimir Stanojević je obrisao sve njihove zajedničke slike sa društvene mreže Facebook.

Domaći mediji su danima pisali o tome kako je voditelj pretukao svoju verenicu, a kako nije došlo do pomirenja, Vladimir je obrisao sve njihove zajedničke slike na društvenim mrežama i tako, na neki način uklonio trag njihove ljubavi. Sa druge strane, Ana-Marija još uvek nije obrisala zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Podsećanja radi, Stanojević je pre dve nedelje usred noći uleteo u stan Ane Marije i tom prilikom joj naneo telesne povrede. Ona je fotografiju sa modricom na oku objavila na Facebooku.

Nakon toga, voditelj nekoliko puta menjao svoju izjavu za medije, pričajući da je ona pala sa sprave, pa zatim da je to kampanja protiv nasilja nad ženama, da bi tek dan kasnije u saopštenju Vlada otkrio kako ju je “odgurnuo u predelu lica“ nakon svađe. Oboje su saslušani u policiji, a Ana Marija do sada je iznosila kontradiktorne izjave o podnošenju krivične prijave, tako da se još uvek ne zna hoće li tužiti svog bivšeg supruga.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Mirjam

    18/02/2015 at 6:05 pm

    klasicna p**** od coveka!

  2. No Angel

    18/02/2015 at 10:12 pm

    Prvo je isprebija, a onda ON stavlja tačku :D Kakav kompleksaš!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top