Prati nas

Vladu Georgieva devojka prevarila sa drugom devojkom???

Vesti

Vladu Georgieva devojka prevarila sa drugom devojkom???

vlado

Svi se slažu da je na nedavno održanim koncertima pevača i kantautora Vlade Georgieva bilo fenomenalno, ali ono što publika nije očekivala u Sava centru je priznanje poznatog pevača da je pesma “Reci mi da znam”, nastala jer ga je tadašnja devojka, dok je on bio na turneji prevarila sa… drugom DEVOJKOM?! Evo šta je Vlada rekao na svom koncertu u SC:

“Ova pesma je napravljena u periodu kada je završena jedna od mojih ne toliko ozbiljnih veza. Tačnije, bio sam na turneji i kada sam se vratio, saznao sam da me je devojka prevarila sa devojkom. Ona je, u stvari, krivac što je nastala ova pesma.”

Zatim je Vlado otpevao pesmu “Reci mi da znam” u kojoj je umesto “sa drugim” otpevao “sa drugom”.

Odmah se naravno, postavlja pitanje, ko je dama, a pošto je Vlado bio jako diskratan tokom svoje celokupne karijere, kad je u pitanju njegov privatan život, možemo samo da nagađamo.

Pevač je bio između ostalih povezivan sa voditeljkom Anom Mihajlovski, bivšom pevačicom Tap 011 Natašom Guberinić, pevačicom Natašom Bekvalac, voditeljkama Milicom Ličinom i Irenom Karaklajić i sa pevačicom Marinom Perazić

izvor: alo.rs4 komentara

4 Comments

 1. kiki

  17/02/2010 at 2:31 pm

  Hahaha…

 2. jasmina

  17/02/2010 at 2:53 pm

  Jao ja njega nikako ne bih prevarila…hihihihihihihihi

 3. BISER

  17/02/2010 at 7:36 pm

  Pateticna PIJANDURA!!!!! FUUUUUUUJ!!!!

 4. jelena

  27/02/2010 at 11:42 am

  Vlada je CAR!!! A kontam da se zezao za ovo, bila sam na koncertu i bilo je saljivo a ne ozbiljno. Divan koncert Vladoooo

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top