Prati nas

Vodimo vas na ‘Elements’ festival

Vodimo vas na ‘Elements’ festival

 

Ovih dana sve se više priča o novom Elements Festivalu, prvoj muzičko-scenskoj platformi Skymusic korporacije koja već deceniju unazad uspešno organizuje koncerte domaćih i svetskih zvezda.

Prva u nizu spektakularnih Elements žurki zakazana je 21.12.2012. u Kombank Areni u Beogradu i simbolično nosi naziv The End Of The World And New Beginning. Po ugledu na svetske metropole, organizatori su inspiraciju i povod za dobar provod pronašli u predsakazanju drevnog naroda Maja o nestanku civilizacije, koji je predviđen baš toga dana.

Zahvaljujući kreativnom pristupu i odličnom line up-u, ova spektakularna žurka koja našoj zemlji donosi inovacije po pitanju tehnologije, ozvučenja i komfornosti, pretvarajući Arenu u najveći klub u Evropi, izazvala je veliko interesovanje javnosti, uključujući mnoge poznate klubove i entertainment organizacija iz regiona kao sto su Gentleman’s Choice i Top Hill.

Da spektakl bude potpun te večeri će u Areni biti postavljena veličanstvena scenografija u vidu krila širine 50 metara kao i najrazličitijih elemenata holandske kompanije Air Works koja je zadužena za scenografiju najvećih svetskih događaja poput otvaranja Olimpijade u Londonu, Lansiranja valute Evro, festivala Sensation i drugih najrazličitijih događaja. Arena će takođe biti opremljena velikom količinom rasvetnih tela, LED ekrana, lasera, pirotehničkih elemenata, a specijano za ovu priliku će biti urađen video maping scenografije, koji još uvek kao takav nije viđen na našim prostorima.

Na samom festivalu nastupaće brojne muzičke senzacije: Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McDonald, Jaz Von D, Beatshakers, DJ Pookie, Bojana Stamenov kao i gost iznenađenja.

Sam prostor unutar Arene biće za ovu priliku posebno adaptiran da po svemu podseća na jedan ogroman klub sa svim pripadajućim elementima. Dance Floor biće podeljen u tri zone: Earth front, Earth back i Fire (fan pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja čak i parter Arene biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima.

VIP zonu najvećeg kluba u Evropi, činiće specijalno napravljene platforme sa severne (Water North), južne (Water South) i zapadne strane na kojoj će se nalaziti Gentlemens Choice Super-Vip platforma gde će gosti imati priliku da budu u društvu 150 najlepših devojaka iz regiona po izboru Gentlemens Choice-a koje će specijalno ovog dana biti gošće Elements festivala. Ekskluzivna saradnja Elements festivala i Gentlemens Choice-a najavljena je i na budućim događajima.

Mnoge poznate ličnosti, koje vole dobar provod 21.12. naćiće se u Kombank Areni, a samo neke od njih su Nataša i Kristina Bekvalac, Vlada Vuksanović, Bata Sapsojević, Nenad Radujević, Vlada Aleksić, Boško Jakovljević, Ivana Bajić

Karte za ovaj muzičko-scenski spektakl su u prodaji, a sve informacije možete dobiti na sajtu www.elemetsfestivals.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici festivala.

I vi možete biti deo ovog audio-vizuelnog spektakla. Vaša Tračara u saradnji sa Elements festivalom za vas je obezbedila 5×2 karte za ovaj festival koji će se zasigurno dugo prepričavati.

Sve što treba da uradite je da na mail@tracara.com pošaljete odgovor na pitanje “Da je smak sveta 21.12.2012. kako bi proveo/la taj dan?” uz vaše lične podatke (ime, prezime, grad i broj telefona). Petoro naših čitalaca sa najkreativnijim odgovorima dobiće po 2 karte. :)

UPDATE: Bili ste vrlo kreativni i zaista nam je bilo teško da odaberemo najbolje. Dobitnici 5×2 karte za Elements festival su: Jelena V, Milica R, Ema C, Stefana V. i Maja G. Do kraja nedelje bićete kontaktirani kako bismo vas obavestili o načinu preuzimanja karata. Čestitamo! :)

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Next2Me

  11. 12. 2012. at 12:34

  Wow, ovo obecava! Kao Sensation…

 2. Dexy

  11. 12. 2012. at 12:35

  Tara McDonald <3 Jedva cekam 21.12.

 3. PartyAnimal

  11. 12. 2012. at 12:36

  Zvuci odlicno, prvi put cujem za ovu zurku…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top