Prati nas

Vodimo vas na premijeru filma “Sevdah za Karima”

Vesti

Vodimo vas na premijeru filma “Sevdah za Karima”

Film bosanskog reditelja Jasmina Durakovića, Sevdah za Karima, priča o ljubavnom trouglu u tranzicijskom Sarajevu, imaće svoju beogradsku premijeru 23. juna u multipleksu Kolosej. Nakon toga, naći će se na redovnom repertoaru ovog bioskopa.

Drugi dugometražni film Jasmina Durakovića premijeru je imao na prošlogodišnjem Sarajevskom filmskom festivalu. Priča filma je urbana, snimana na ulicama Sarajeva, a evo kako reditelj opisuje svoj film: “Radi se o ljubavnoj priči, tačnije ljubavnom trouglu, gdje se pojedini likovi obračunavaju sa svojom prošlošću, ali i otkrivaju ljepotu sevdaha”.

Karim, propali student filozofije u posleratnom Sarajevu, radi kao deminer kako bi prehranio sebe i svoju sestru. Nakon što se zaljubi u devojku svoga prijatelja iz rata, njegov život kreće potpuno drugačijim tokom.

Sevdah za Karima je priča o troje mladih ljudi koji u tranzicijskom Sarajevu proživljavaju sukob civilizacija i tragaju za sopstvenim identitetom.

——————————————————-

Danas vam delimo karte za beogradsku premijeru ovog filma! Vas najbržih pet dobiće po dve karte, dovoljno je da nam samo pošaljete vaš mejl sa imenom, prezimenom i brojem telefona na mejl adresu ivanka@tracara.com.

UPDATE: Dobitnici karata su Enisa B, Jelena S, Milena U, Anita O. i Dragica B.4 komentara

4 Comments

 1. Enisa

  16/06/2011 at 2:06 pm

  aaa ocu ja!

 2. Ana

  17/06/2011 at 11:16 am

  i jaaa :(( mnogo malo deliteee karataaa:(( ja sanjala da sam osvojila i ja :DD

 3. Enisa

  18/06/2011 at 12:05 pm

  ja sam dobilaa i gde mogu da uzmem karte plzz neka neko odg

 4. erika

  19/06/2011 at 10:19 am

  hocu i jaaaaa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top