Prati nas

Vodimo vas na reviju Tamare Jarić!

Moda

Vodimo vas na reviju Tamare Jarić!

Tamara Jarić

Da li želite da idete na Fashion Week koji je u toku? Onda pročitajte ostatak teksta. 

Dizajnerka Tamara Jarić rođena je u Srbiji, u Beogradu, gde je završila Školu za dizajn. Svoje školovanje kao modni dizajner nastavlja u Firenci gde diplomira na fakultetu Polimoda 2005. godine. Nakon toga odlazi u Ameriku, u Njujork, gde 2007. godine upisuje Berkeley College, smer Fashion Marketing & Management, na kojem diplomira.

U Njujorku započinje dvogodišnji rad kao asistent dizajnera u firmi S. Rothschild & Co, poznatoj po licenci kaputa za Tommy Hilfiger, DKNY i Elie Tahari. Takođe, ostvaruje i uspešnu saradnju sa mnogim poznatim dizajnerima kao što su Ralph Rucci, Nicole Miller i Jill Stuart. Njen edukativni put se nastavlja u San Francisku gde je primljena pre dve godine kao jedan od šest dizajnera na prestižnom Fashion Incubator San Francisco FISF, gde je i nastala njena prva kolekcija pod nazivom Tribal.

Dugogodišnje internacionalno iskustvo uticalo je na njen rad kao dizajnera – spoj evropske elegancije i američke jednostavnosti oplemenjene intrigantnim detaljima postali su njen lični pečat. Njene kreacije namenjene su modernoj i sofisticiranoj ženi koja teži ka jednostavnosti sa dozom ekstravagancije. To je moderna i smela žena prefinjenog ukusa koja uvek traži nešto drugačije.

Na Beogradskoj nedelji mode, Tamara će danas, 27. oktobra, predstaviti kolekciju za proleće/leto Morocco Dream. Autorka je bila inspirisana zanimljivom arhitekturom kraljevskih palata Maroka, ispunjenom mistikom prošlosti. Polukružni lukovi, geometrijski ornamenti i živopisne boje poslužili su kao glavni izvor inspiracije.

O Tamari Jarić možete saznati više putem društvenih mreža: Instagram: tamarajaric, FB, i sajta www.tamarajaric.com.

Večerašnjoj Tamarinoj reviji prisustvovaće i njen brat, naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić, koji je u Beograd stigao sa ćerkama, Valentinom i Sijenom. Ukoliko i vi želite da prisustvujete ovoj reviji u BelExpo centru od 22 sata, samo nam se javite na mejl ivanka@tracara.com i pošaljite nam svoje osnovne podatke. Podelićemo 3×2 karte za ovaj interesantan  modni događaj!

Požurite! :)

Iz prošle kolecije “Deep Waters”

Iz prošle kolecije “Deep Waters”4 komentara

4 Comments

 1. Pingback: Vodimo vas na reviju Tamare Jarić! | Web-novine.com

 2. Kristina

  27/10/2013 at 6:06 pm

  Slatka je ova plava haljinica

 3. Uffffff

  28/10/2013 at 12:35 am

  ….a Tamara ” lepa ” kao i bata joj……

 4. bas bzvz

  28/10/2013 at 10:50 am

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top