Prati nas

Vodimo vas u provod večeras!

Vesti

Vodimo vas u provod večeras!

Atmosfera iz BitefArtCafea

BitefArtCafe nastavlja da oduševljava svoju publiku ali moramo priznati i širu javnost izborom programa kako letnje (Rundek/Massimo/Jinx/MVP) tako sada i zimske sezone.

Ovaj put 19.oktobra u 22h na bini BitefArtCafe-a nastupiće sastav CUBISMO na oduševljenje svih onih koji vole muziku zasnovanu na afro-kubanskim ritmovima, salsi i latin jazzu.

U muzici koju izvodi Cubismo osećaju se uticaji jazza, hip-hopa, funka i rocka tako da se može reći da je bend uspeo da stvori jedinstven i prepoznatljiv stil.

Možda razlog kvalitetnog zvuka leži i u tome što članovi sastava dolaze iz nekoliko zemalja: Kube, Hrvatske, Ekvadora i Slovenije ali svakako CUBISMO je najznačajniji sastav koji svira takvu vrste muzike u ovom delu Evrope. Bend je dosada izdao osam CD-eova, od kojih je većina i u svetskoj distribuciji.

U svojoj karijeri Cubismo je sarađivao s mnogim ovdašnjim, ali i svetskim muzičkim zvezdama. Najjača strana Cubisma ipak su koncerti i živi nastupi, tokom kojih publiku redovno obuzmu neverovatnom količinom pozitivne energije kojom zrače s pozornice.

Ovo nije sve za ovu sezonu iz BitefArtCafe-a nam najavljuju još mnogo toga a već 23. novembra na sceni kluba naći če se i već neko vreme izuzetno popularna soul diva pevačica Natali Dizdar sa svojim bendom koja će tom prilikom i promovisati svoj novi CD.

Večeras i sutra uveče u BitefArtCafeu ćete imati prilike da uživate u svirci benda Coolares, a za večeras vam delimo dve karte. Najbrži čitalac koji nam se javi na mejl (mail@tracara.com) i ostavi svoje osnovne podatke, dobija dve karte za večeras.

 

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top