Prati nas

Voditeljka otkrila: Zbog zadirkivanja sam se odala drogi

Vesti

Voditeljka otkrila: Zbog zadirkivanja sam se odala drogi

wendy-william

Wendy Williams je danas majka, supruga i uspešna TV voditeljka, ali pre dvadesetak godina njen život je izgledao sasvim drugačije!

Ona je otkrila da nije bila srećna, ni zadovoljna svojim izgledom, a tokom detinjstva porodica ju je stalno zadirkivala zbog debljine.

“Tako se ljubav iskazivala sedamdesetih. Kada sada pogledam fotografije, nisam bila debela već punačka,” istakla je voditeljka u nedavnom intervjuu i dodala da je zbog kompleksa imala više plastičnih operacija, te da se dugo drogirala.

wendy-williams

Kokain je počela da koristi dok je bila na koledžu. “U početku nisam imala novca za njega. Ipak, onda sam krenula da zarađujem 60.000 dolara godišnje pa mi je 35 dolara za gram kokaina bilo jeftino,” podelila je Wendy sa svetom.

Srećom, sa 35 godina upoznala je tada budućeg muža Kevina Huntera, koji joj je pomogao da izađe iz pakla droge. Sada imaju 13-godišnjeg sina Kevina Juniora, koga je dobila nakon dva pobačaja.

wendy11

Kada se porodila, višak kilograma je skinula liposukcijom. “Sve što mi je smetalo u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim godinama uspela sam da ispravim. Drago mi je da sam trezna i da pored sebe imam dva Kevina. Nisam verovala da ću ovako završiti,” zaključuje ona.

P.Ž./Tračara
Foto: Wenn3 komentara

3 Comments

 1. Nina

  07/08/2014 at 8:08 pm

  zao mi je…

 2. mica

  07/08/2014 at 8:09 pm

  Previse se izoperisala, inace mi je drago da se izvukla iz pakla droge, mnogi ne uspeju

 3. Maja

  08/08/2014 at 2:56 am

  HAPPY END. Drago mi je da i to postoji u ovom okrutnom svetu koji ima konstantnu tendenciju vucenja nanize ^^

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top