Prati nas

Voditeljka ‘Parova’ opet šokira uličarskim žargonom u emisji

Voditeljka ‘Parova’ opet šokira uličarskim žargonom u emisji

Voditeljka se gledaocima i gostima često obraća nepromerenim rčnikom (foto: Screenshot)

Voditeljka se gledaocima i gostima često obraća nepromerenim rčnikom (foto: Screenshot)

Pored zamerki na ponašanje takmičara u vili, koje je svakim danom sve bizarnije, produkciju koja pokušava da zataška afere i skandale koje kamera ipak nije uspela da sakrije, gledaoci rijalitija Parovi mnogo primedbi imaju i na voditeljku Jovanu Jeremić.

Njeno ponašanje i rečnik u emisijama blago rečeno potpuno su neprimereni formatu koji vodi, te je na društvenim mrežama predmet podsmeha zbog načina na koji se obraća gostima u studiju.

Kako prenosi Puls, Jovana je sinoć u emisiji ispričala kako ona ima pravo da radi u svojoj emisiji šta god poželi, te da niko ne sme da joj se meša. Ona se obratila jednoj od učesnica rijalitija rečima da je više puta zvala njenog oca da dođe, ali da on ima strah da se pojavi. “Meni niko ne postavlja ultimatum. Ko želi da dođe, neka dođe, ko neće, brate pedala”, rekla je uličarskim žargonom voditeljka u emisiji uživo.

Hoće li neko reagovati na Jovanine uličarsek komentare? (foto: Instagram.com/jovana_jeremic_jj)

Hoće li neko reagovati na Jovanine uličarsek komentare? (foto: Instagram.com/jovana_jeremic_jj)

Gledaoci su komentarisali da je njeno ponašanje neprihvtljivo, neukusno i često veoma drsko u emisijama, ali Jovana one čiji joj se komentari ne dopadnu, jednostavno isključi iz programa. Da li će se i sa njom nešto slično dogoditi, ostaje da vidimo.6 komentara

6 Comments

 1. Surovo iskrena

  10/05/2017 at 7:29 pm

  *ebo te onaj ko te stavio na televizor! Nista gadnije i iritantnije nisam videla u zivotu!

 2. S

  10/05/2017 at 9:18 pm

  Diplomirana pravnica

 3. Marko

  10/05/2017 at 10:43 pm

  Žedna si Srbijo?Ne mislim na znanje ili moć,ne.Ne izražavam se metaforički.Žedni smo čiste zdrave vode.Voda u Srbiji još od vremena bombardovanja je neupotrebljiva,radioaktivna,smrtonosna.Ajde,moćda kući imate ručno napravljeni prečišćivač vode kojima možete pročistiti dve-tri čaše vode na dan,ili,ili pijemo vodu iz napuštenih taoleta lavaboa,vc-šolja.Ali to nije život,to je samo puko postojanje.Samo puko preživljanje od danas do sutra.Ja ću vam sada ovoga trenutka reći da tim mukama uskoro dolazi kraj.Čuo sam da neki ljudi rade na proćišćivaču vode kojime bi se pročišćavale velike količine vode.Zamislite,milioni,MILIONI čiste vode za sve nas.Rsduj se Srbijo,veseli se jer uskoro našim mukama sa vodom dolazi kraj.

 4. pixie

  11/05/2017 at 2:08 am

  Malo napakovano go*no koje se uzdiglo misleci da vodi jednu od najznacajnijih emisija ikad. Presmesno.

 5. oooo

  11/05/2017 at 11:09 am

  voditeljka je ulicarka kao i ucesnici. nista cudno.

 6. Goldi

  11/05/2017 at 1:50 pm

  Kakva emisija-takva voditeljka!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top