Prati nas

Voditeljka Pinka zgrožena ledenim izazovom: Moj otac je umro od te bolesti

Vesti

Voditeljka Pinka zgrožena ledenim izazovom: Moj otac je umro od te bolesti

Revoltirona Rada (foto: Facebook)

Revoltirona Rada (foto: Facebook)

Rada Radenović, voditeljka televizije Pink, nije oduševljena ledenim izazovom, a razlog je jednostavan – njen otac bolovao je od aminotrofične latero skleroze, od koje je i preminuo 2009. godine.

“Moj otac je umro 2009. godine gušenjem koje je usledilo kao posledica otkazivanja funkcije rada pluća u poslednjoj fazi treće godine bolujući od aminotrofične latero skleroze… ALS. Žalim dan i način kada se o istoj progovorilo u zemlji Srbiji,” napisala je Radenovićeva, revoltirana zbog načina na koji su poznate ličnosti pristupile ovoj humanitarnoj akciji.

Podsetimo, novac su uplatili Čedomir Jovanović, Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatovićdok su neki, poput Bokija 13, otvoreno priznali da su se polili samo zbog samopromocije.

P.Ž./Tračara


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. MIRJE

  28/08/2014 at 7:09 pm

  Iz dobre namjere nastalo, ruglo, cirkus i da se zargonski izrazim, sprdacina. 90% ih ne zna ni sto se poljevaju, ali to je klasican uticaj medija na siroke narodne mase, ogranicene i povrsne umove.

 2. kokica

  28/08/2014 at 8:21 pm

  Pa kokoshko jedna, to bi trebalo da je razlog vise da se ukljucis, i prosiris znanje o bolesti!!! Da jos neko ne izgubi oca, ako si ti morala!!! KOKOSHKO!

 3. Radmila

  28/08/2014 at 9:27 pm

  Kad vidite starlete koje se polivaju po grudima i smeju kao da je to vid enormne zabave,ljude koji ne doniraju nikakav novac fondu za obolele vec shvataju polivanje i nominovanje kao zabavu bude vam tesko jer je neko vas preminuo od posledice bolesti koja biva ispracena kao trend,cilj akcije je prikupljanje i doniranje novca a ne prikupljanje fanova i sticanje nekakve popularnosti na tome.

 4. Born To Die

  28/08/2014 at 11:55 pm

  Najgore od svega sto su sad i klinci poceli da se polivaju, a nemaju pojma koja je poenta svega.

 5. Mislim

  29/08/2014 at 12:07 am

  Onaj koji je zapoceo ovaj izazov govori o svom bolu,patnji i dnu koji je dotakao zbog bolesti,pa je sa tog dna jedino postupkom kakvo je bizarno polivanje mogao da skrene paznju i potrazi spas od te bolesti,jer da je samo trazio pomoc u novcu niko ne bi nista ucinio.Vrlo pametno i korisno za njega,a ovi polivaci koji se reklamiraju preko toga nece propevati

 6. loli

  29/08/2014 at 4:38 pm

  Šta ova vodi? Ja je nisam videla na tv godinama

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top