Prati nas

Voditeljka ‘Talenta’ (nije) ostavila muža

Extra

Voditeljka ‘Talenta’ (nije) ostavila muža

Voditeljka emisije Ja imam talenat, Ivana Bajić ostavila je muža Aleksandra Basarića, sa kojim se venčala prošle godine na plaži Rio de Žaneira.

Njih dvoje nisu verifikovali ovaj brak kada su se vratili u Srbiju, stoga zapravo i nisu bili u pravom braku. “Posle venčanja na plaži u Rio de Žaneiru i dolaska u Beograd trebalo je da se Ivana i Aleksandar obrate matičnoj službi i ozvaniče bračnu zajednicu, baš kao što su uradili Željko i Jovana Joksimović posle venčanja na Maldivima, ali to nisu učinili,” kaže Ivanina bliska prijateljica.

Njih dvoje su raskinuli zbog sve češćih nesuglasica. “Raskinuli su nedavno. Bilo je pokušaja pomirenja, ali svi su bili neuspešni. Više ne žive zajedno, a prijatelji ih u poslednje vreme po gradu viđaju odvojeno.”

Lepa Ivana ovu vest je brzo demantovala na zanimljiv način- fotografijom u džakuziju! Uz fotografiju voditeljka je napisala da su ona i njen suprug šalju tople pozdrave iz spa centra gde provode nedeljno popodne.

P.Ž./TračaraPročitaj ceo tekst
5 komentara

5 Comments

 1. BOOM!

  28/10/2012 at 5:22 pm

  Naravno sve zbog onog zuto-crvenog!!

 2. MARINA- JLO OUT

  29/10/2012 at 12:25 am

  SAD CE MOCI BEZ PROBLEMA KOLEGU DA VATA ZA MUDA

 3. MARINA- JLO OUT

  29/10/2012 at 12:26 am

  SADV CE KOLEGI BEZ PROBLEMA MOCI DA VATA MUDA

 4. v.

  29/10/2012 at 7:54 pm

  hahahha obrisali ste mi komentar!??? hahahah strucnost na delu hahahhahah!!!!!!

 5. bezimenko

  10/11/2012 at 6:16 pm

  koga bole usi za ovu gospodjicu, koja se tokom srednje lezbeisala.. i da, gore vam je potrbno dugme “koga boli q*** za ovu vest

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top