Prati nas

Voja Nedeljković prelazi na radio!

Vesti

Voja Nedeljković prelazi na radio!

U sezoni voditeljskih transfera i predstavljanja novih sezona na televiziji, i na radiju je interesantno. Nova sezona na Radiju S donosi nova osveženja, od kojih je jedno od najzanimljivijih – prelazak Voje Nedeljkovića, poznatog TV lica na upravo pomenutu radio stanicu.

Voja će svakodnevno na talasima Radija S voditi emisiju Vojevanje, a termin od 13 do 14 sati će uskoro mnogima postati jedan od omiljenih.

„Emisija će biti zabavna, a svaki dan bi trebalo da budu različite teme. Četiri dana ću biti u studiju, a jedan van njega, na terenu. Imamo nameštene razgovore poznatih ličnosti između sebe i sa mnom, ljude koji pričaju unazad, šta se sve desilo i nije se desilo i mnoštvo drugih zanimljivih rubrika. Pokušaćemo da imamo direktnu interakciju sa slušaocima, a jedna od zanimljivih akcija biće derbi mesta u Srbiji”, rekao je Voja.

Na pitanje zašto baš Radio S, Voja je odgovorio:

„Na obostrano zadovoljstvo je došlo do saradnje. Ja sam karijeru počeo na radiju. Mislim da radio vraća snagu koju je nažalost izgubio pre nekih šest godina i dokazao je da nije medij koji se gasi. I dalje je najbrži medij. Dobio sam nekoliko ponuda, direktnih i indirektnih, ali S je definitivno potvrdio da je kvalitetan i poslednjih nekoliko godina je najjači, a ja volim da pripadam najjačima. Ako ja nisam najjači, volim da sam u društvu onih koji su odlični, bez obzira na sva koja iskustva koja imam.”


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
2 komentara

2 Comments

  1. car

    27. 09. 2010. at 10:40

    SA KONJA NA MAGARCA*

  2. JLo fan

    27. 09. 2010. at 11:06

    Tracaro SA MNOM se pise odvojeno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top