Voja Nedeljković prelazi na radio!

Objavljeno: 27.09. 08:04

U sezoni voditeljskih transfera i predstavljanja novih sezona na televiziji, i na radiju je interesantno. Nova sezona na Radiju S donosi nova osveženja, od kojih je jedno od najzanimljivijih – prelazak Voje Nedeljkovića, poznatog TV lica na upravo pomenutu radio stanicu.

Voja će svakodnevno na talasima Radija S voditi emisiju Vojevanje, a termin od 13 do 14 sati će uskoro mnogima postati jedan od omiljenih.

„Emisija će biti zabavna, a svaki dan bi trebalo da budu različite teme. Četiri dana ću biti u studiju, a jedan van njega, na terenu. Imamo nameštene razgovore poznatih ličnosti između sebe i sa mnom, ljude koji pričaju unazad, šta se sve desilo i nije se desilo i mnoštvo drugih zanimljivih rubrika. Pokušaćemo da imamo direktnu interakciju sa slušaocima, a jedna od zanimljivih akcija biće derbi mesta u Srbiji”, rekao je Voja.

Na pitanje zašto baš Radio S, Voja je odgovorio:

„Na obostrano zadovoljstvo je došlo do saradnje. Ja sam karijeru počeo na radiju. Mislim da radio vraća snagu koju je nažalost izgubio pre nekih šest godina i dokazao je da nije medij koji se gasi. I dalje je najbrži medij. Dobio sam nekoliko ponuda, direktnih i indirektnih, ali S je definitivno potvrdio da je kvalitetan i poslednjih nekoliko godina je najjači, a ja volim da pripadam najjačima. Ako ja nisam najjači, volim da sam u društvu onih koji su odlični, bez obzira na sva koja iskustva koja imam.”


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

 1. erakovicr@yahoo.com'

  car

  SA KONJA NA MAGARCA*

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. jelenam147@gmail.com'

  JLo fan

  Tracaro SA MNOM se pise odvojeno!

  Thumb up 0 Thumb down 0