Prati nas

Vraća se bend Plejboj

Muzika

Vraća se bend Plejboj

 

Ponovo sviraju

Kultna beogradska grupa Plejboj vraća se na muzičku scenu sa novim spotom za pesmu Nemam vremena, koji je premijerno bio prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 sati.

Četvorka okupljena u grupi Plejboj prvi put je izvela pesmu Nemam vremena na ovogodišnjem Beer festu, gde su članovi proslavili dvadeset godina od nastanka benda. Nakon što su se razišli u proleće 1999. godine, bend koji se proslavio hitovima Grizi metak, Superstar, Znaj, Ko je ko, Zajedno, vraća se sa pesmom u kojoj preovladava njihov karakteristični tvrđi zvuk sa jakim gitarama, oštrim saksofonom i izraženim gruvom na bubnju i basu, koji prati podjednako snažan tekst.

„U poslednjih desetak godina smo par puta eksluzivno svirali na Exitu, Jelen Live-u i Injacksionu, i dogovorili se da sledeći put kad se sastanemo moramo da napravimo nešto novo, tako da smo posle petnaest godina snimili novu pesmu pod nazivom “Nemam vremena”. Ove godine nam je takođe i dvadesetogodišnjica od osnivanja benda, tako da se mnogo stvari poklopilo. Radujemo se novim nastupima i očekujemo da će se novi zvuk dopasti i starim i novim fanovima. Ovako zvuče Plejboji u 2012 godini, rekao je basista benda Roman Goršek.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top