Prati nas

Vujadin demantuje: Nisam prevario Mirku, ne testiramo našu ljubav

Hot!

Vujadin demantuje: Nisam prevario Mirku, ne testiramo našu ljubav

Uprkos medijskom pritisku Mirka je uspela da ostane staložena (foto: Hello)

Uprkos medijskom pritisku Mirka je uspela da ostane staložena (foto: Hello)

Posle famoznih paparazzo fotografija na kojima je “uhvaćen” u zagrljaju anonimne devojke, fudbaler Vujadin Savić, nevenčani suprug glumice Mirke Vasiljević, napokon se oglasio u javnosti povodom optužbe za neverstvo.

Glumica Mirka Vasiljević nikada nije krila da se njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, još uvek nije zasitio “momačkog života”, pa je u jednom intervjuu kroz šalu izjavila da Vujadin ode u provod čim uspavaju njihovo dvoje dece. Ova šala prestala je da bude smešna kada je u oktobru u medijima odjeknula vest da je Vujadin prevario Mirku koja je trenutno u sedmom mesecu trudnoće! Ova vest bi možda i prošla kao još jedno “novinarsko naklapanje” da nije bila propraćena fotografijama, na kojima je Vujadin uhvaćen u “inkriminišućim pozama” sa jednom anonimnom brinetom.

Vujadin je napokon rešio da demantuje optužbe u intervjuu za magazin Hello, u kom se požalio da su novinari tj paparazzo fotografi grubo narušili njegovu privatnost, “Imao sam sreću da odrastem pored majke koja se bavi tim poslom pa sam ponešto i naučio. Svi se mi ponekad ponašamo neprimereno. Profesionalni sam sportista, u većem delu godine sam izložen ozbiljnim treninzima, fizičkim naporima i sportskoj disciplini. Povremeno, baš kao i svi drugi, imam želju da izađem, da se malo provedem. Imam i prijatelje oba pola. Možda smo preterali u šalama, ali to je benigno u odnosu na činjenicu kako je plasirano u medijima.”

Mladi fudbaler u intervjuu je izjavio i da je ponosan na svoju nevenčanu suprugu i način na koji se nosila sa čitavom situacijom , “Iako je bila veoma ugrožena i pod medijskim pritiskom, ona se ponela upravo onako kako sam od nje i očekivao, staloženo i damski. Naš odnos ne bi mogle da naruše ni mnogo ozbiljnije stvari, ali svakako ćemo se truditi da to nikada ne testiramo. Ovo je bilo više nego dovoljno”.1 komentar

1 komentar

  1. aaa

    20/11/2014 at 1:59 am

    Negdo gdje igra ovaj mali?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top