Prati nas

Vulkanov Sajam knjiga u Delta cityju!

Knjige

Vulkanov Sajam knjiga u Delta cityju!

Print

I ove godine knjižare Vulkan u centralnom holu Delta Cityja organizuju Sajam knjiga.

Od utorka, 17. marta, do nedelje, 22. marta 2015. očekuje vas 20 odsto popusta na najpoznatije i najčitanije naslove domaćih i stranih autora. Specijalni gosti Vulkanovog sajma svakog dana od 17 do 18 sati družiće se sa čitaocima.

U utorak 17. marta Bojan Uzelac potpisivaće knjigu Ubod slobode, u sredu, 18. marta gostovaće Vuk Stanković, autor knjige Rasvetljavanje, u četvrtak, 19. marta sa čitaocima će se družiti Dragan Vojvodić, autor knjige Hraniti ego ili porodicu, u petak. 20. marta, će svoje čitaoce obradovati Žana Poliakov, autorka knjiga I am love, Soulfood, Lovemarks, Ona zna, dok će u subotu, 21. marta, od 17 sati nastupiti hor Čarolija sa Leontinom Vukomanović, nakon čega će Leontina potpisivati svoju zbirku pesama Nije tačno sve što lepo zvuči.

Print

Pored nastupa hora Čarolija, Vulkanov sajam je mislio i na najmlađe čitaoce, pa će u petak, 20. marta od 16 do 17 sati mališani uživati u kreativnom oslikavanju lica, a u nedelju, poslednjeg dana Sajma, od 12 do 13 sati najmlađe očekuje žongler koji će praviti modele od balona.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top