Prati nas

Web fest. ME: Počele prijave!

Vesti

Web fest. ME: Počele prijave!

Web Fest .ME 2012, najveći je regionalni internet festival posvećen promociji Internet sadržaja i kvaliteta radova na globalnoj digitalnoj mreži, a nastalih u regionu. Takmičenje za Web Fest .ME priznanje u 2012. godini biće održano od 22. septembra do 15. novembra 2012. Kao i prethodnih godina, takmičenje će biti podeljeno na dva perioda: prijavljivanje i glasanje.

Prijave za ovogodišnji festival počele su 22. septembra i trajaće do 15. oktobra 2012. Svi zainteresovani moći će slobodno da prijave sajtove, Facebook ili mobilne aplikacije za koje smatraju da su najbolji u određenoj kategoriji, a svi će biti u konkurenciji za Grand Prix festivala. Prijave će se obavljati na zvaničnom sajtu festivala. Rok za prijavljivanje je 15. oktobar 2012.

Kao i do sada, Web Fest .ME nastavlja sa nagrađivanjem uspešnih internet marketing projekata. Marketinške agencije, kao i pojedinci, mogu prijaviti studije slučaja web kampanja za koje smatraju da su uspešne. Sve predloge studija slučaja sa detaljnim opisima i linkovima treba poslati na sledeću e-mail adresu: internetmarketing@webfest.me. Rok za prijavljivanje internet marketing projekata je 1. novembar 2012.

Prijavite svoje web projekte i pokažite da ste bez premca na webu!

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top