Connect with us

Wedding Show u Srbiji!

Vesti

Wedding Show u Srbiji!

Ukoliko ste odlučili da uskoro stanete na ludi kamen, a želeli biste da vaše venčanje bude sve samo ne obično, Weeding Show, koji će se održati 27. i 28. novembra u hotelu Continental je prava opcija za vas!

Eminentni izlagači i eksperti iz industrije venčanja, sa pratećim radionicama i konsultacijama biće na raspolaganju svim posetiocima. Biće održana i revija venčanica i ekskluzivnih haljina naših renomiranih kreatora. Časopis Reci Da, koji organizuje događaj, pobrinuo se da svi mladenci dobiju nešto nezaboravno.

Oni koji uskoro staju na ludi kamen će moći da biraju između  “klasičnog” venčanja pred matičarem opštine Stari grad, Gocom Zorić, ili da svoje sudbonosno “Da” izgovore u stilu Las Vegasa! Kompletno scenografski preuređena kapela u duhu Vegasa, kostimirani matičar Elvis Prisli i mnogih druge slavne ličnosti, muzika, cveće, fotografisanje, snimanje kamperom biće na raspolaganu onima koji se odluče da se venčaju na manje tradicionalan način. Uz sve to, ogroman crveni neonski znak na komeće pisati Venčajte se, dočaraće tu atmosferu.

Hmmm, zvuči zanimljivo… :)


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. bigbadbear

    27/10/2010 at 8:55 am

    Muka mi je ovih strejt parada! Nemam ja nista protiv, ali neka to rade izmedju 4 zida! Sta moraju svima to da namecu?!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara