Connect with us

Winefest u Porto Montenegru

Vesti

Winefest u Porto Montenegru

SuperWine_2014a

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija – ukratko, to je koncept vinskog događaja SuperWine, jedinstvene mešavine prestižnog vinskog salona i atmosfere letnjeg partija u ekstravagantnom ambijentu.

Drugo izdanje SuperWine-a biće organizovano u okviru kompleksa Lido u Porto Montenegru,  27. i 28. juna 2014. godine. Nakon čuvenih vinarija koje su izlagale na SuperWine-u 1.0 prošle godine, SuperWine 2.0 ponovo okuplja najbolje svetske vinarije. U ovom trenutku lista izlagača izgleda impresivno, sa vinarijama kao što su Arnaldo Caprai, Antinori, Kozlović,Armand de Brignac, Bastianich, Nino Franco, Santa Margherita, da pomenemo samo neka od „velikih“ imena koja će se pojaviti na SuperWine-u 2.0.

 

Pažljivo izabrane evropske vinarije, luksuzni ambijent Porto Montenegra i Lido pool-a, izabrani gosti iz celog sveta, kao i bogat prateći program, čine SuperWine najprestižnijim vinskim događajem ovog dela Evrope.

SuperWine 2.0 biće organizovan u okviru kompleksa LIDO u luksuznoj marini Porto Montenegro, u Crnoj Gori 27. i 28. Juna, u vreme od  od 20 – 24 h.Ulaznice za SuperWine 2.0 će se prodavati na dan događaja, a cena karte za jedan dan je 20 evra.

 

Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top