Prati nas

X Factor najurio i drugog voditelja!

X Factor najurio i drugog voditelja!

Već dve epizode publika nema priliku da gleda voditelja Baneta Jevtića, za koga se od samog početka emisije spekuliše da je dobio otkaz, iako je on to u intervjuu za Tračaru demantovao. Ipak, Alo! javlja da je Jevtić bukvalno – najuren.

Ipak dobio otkaz

Produkcija X Factora rešila je da se reši svih koji se ne uklapaju u profil maestralnog voditelja!

Već dve epizode publika nema priliku da gleda voditelja Baneta Jevtića, za koga se od samog početka emisije spekuliše da je dobio otkaz, iako je on to u intervjuu za Tračaru demantovao. Ipak, Alo! javlja da je Jevtić bukvalno – najuren.

“Bane definitivno neće biti deo projekta “X faktor”. Pored toga što je promenila glavnog voditelja, produkcija je odlučila da napravi promene i u bekstejdžu, te Bane više neće voditi ovaj šou. Kako je on to podneo, nisam siguran, ali znam da producenti imaju cilj da svaki voditelj bude maestralan u svom delu posla, a kritike javnosti za Baneta nisu bile dobre,” tvrdi izvor blizak produkciji MBK, koja je potvrdila ove navode.

Istina je da su produkcija “X faktora” i Bane Jevtić sporazumno prekinuli saradnju na ovom projektu. Ono što je najvažnije u ovom trenutku, pa sve do kraja takmičenja su naši kandidati, koji predstavljaju apsolutni fokus “X faktor” emisije.”

Sa druge strane, Jevtić nije bio tako pričljiv. “Ne mogu ništa da vam kažem tim povodom,” ispričao je on, no kada mu je rečeno da je produkcija potvrdila, rekao je: “Ako su vam oni potvrdili, onda je tako. Razloge ću vam reći na konferenciji za štampu.”

Redakcija Tracara.com8 komentara

8 Comments

 1. Baby Monster

  22/01/2014 at 9:32 am

  Bio je nekakav monoton. :/

 2. Lulu

  22/01/2014 at 10:34 am

  Dzabe menjaju voditelje, kad je produkcija u raspadu. Nema im pomoci, neka promene sami sebe

 3. gghsdghg

  22/01/2014 at 10:59 am

  pa i ova sad što vodi ne zna sastavit’ jedne rečenice a da ne zamuca -_- ako hoće maestralne voditelje nek ih sve promijene

 4. gghsdghg

  22/01/2014 at 11:00 am

  *ih

 5. bonny

  22/01/2014 at 12:19 pm

  Maestralni voditelji? I Ana a i one dve u bekstejdzu su pogubljene. Najslabija karika x faktora su voditeljke.

 6. Jovan

  22/01/2014 at 1:36 pm

  A meni su sad super voditeljke, ali najkul mi je def. Una Senić! Kako ja njoj mogu da umirem, pa to ti je… Svaku emisiju! :D

 7. Iva

  22/01/2014 at 1:50 pm

  Cela produkcija je totalni raspad !!! Prvo im preskace disk ?! Kadrovi nastupa su jadni i dosadni, ja bih bolje rezirala, vestacki aplauz je prejak i tonci ko da spavaju pola emisije, a tek bedne koreografije i stajlig pevaca ?! Vrati se PGS (sa sve Andrijom Milosevicem) sve ti je oprosteno !!!

 8. REma

  23/01/2014 at 12:28 am

  AXAAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXXAAXAAAAAAAAAAAAXAXAAAAAAAXAAAAA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top