Prati nas

X FACTOR PREVARA Gost prve emisije nije nastupao uživo?!

Hot!

X FACTOR PREVARA Gost prve emisije nije nastupao uživo?!

Mans u Beču za vreme trajanja emisije X Factor (foto: EBU)

Nova faza muzičkog takmičenja X Factor Adria: emisije uživo, krenula je sinoć sa emitovanjem, no već u prvoj dogodio se kiks!

Pored brojnih tehničkih problema sa mikrofonijom, emitovanjem pogrešnih priloga i reklama kad im vreme nije, u revijalnom delu trebalo je da nastupi i švedski predstavnik na Pesmi Evrovizije Måns Zelmerlöw. 

To se i jeste dogodilo, ali je produkcija zaboravila da naglasi da je njegov nastup snimljen satima unazad, iako su gledaoce ubeđivali da je sve išlo potpuno uživo. Måns je u tom trenutku bio u Beču, na ceremoniji otvaranja 60. Evrovizije, tako da nikako nije moguće da bude na dva mesta istovremeno.

Još jedan u nizu dokaza da je njegov segment prethodno snimljen jeste činjenica da je Aleksandra Kovač sedela između Željka i Tončija samo tokom Zelmerlowog nastupa.

Evo i intervjua koji dokazuje da se u Beč vratio mnogo pre nego što je emisija emitovana, tako da nije postojala šansa da bude u Beogradu tada.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. girlgonewild1

    18. 05. 2015. at 22:19

    Prva sezona provala,druga jos veca provala.. Ne znam kako su im uopste dali licencu za drugu sezonu. Btw,naravno da nije uzivo xD Bio sam prosle godine na snimanju kada je nastupala Loreen,ono je bila bruka I sramota. Cura je izasla na stage,trebali su poceti snimati nastup ali bukvalno nista nije radilo. LED ekrani treperili,rasvjeta nije radila,mikrofonija.. Organizacija NULAAAA + takmicenje je namjesteno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top