Prati nas

Za školovanje Atine i Nike, Jelena i Duško će plaćati 20.000 evra

Vesti

Za školovanje Atine i Nike, Jelena i Duško će plaćati 20.000 evra

Da Duško Toćić ne ostavlja svoju porodicu i da su spekulacije o razvodu između njega i Jelene Karleuše neistine, dokaz je to što je fudbaler još uvek u Beogradu, gde rešava sve njihove probleme. Pre par dana je posetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju, u kojoj će Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

“Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog porno-skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u godinama u kojim su Atina i Nika znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, pa veruju da novi drugari njihove dece neće ni znati ko su Jelena i Duško, a kamoli šta im se dešavalo u privatnom životu”, ispričao je za Alo izvor blizak pevačici.

Takođe, odluku da upišu ćerke u ovu školu doneli su upravo zbog lokacije na kojoj se nalazi.

“Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku, a nova škola se nalazi na pet minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih”, objašnjava izvor.

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina iznosi i do 10.000 evra, dok se hrana i prevoz od kuće do škole i nazad dodatno naplaćuju.

Poznati fudbalerće ostati u Beogradu još nedelju dana, nakon čega će se vratiti u Kinu, a plan je da mu se uskoro pridruži i Jelena sa ćerkama.
“Jelena je otkazala sve nastupe, tako da se u potpunosti posvetila porodici. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava ostale porodične obaveze. Do prolećnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška”.


3 komentara

3 Comments

 1. Kompleksasi

  15. 03. 2019. at 17:31

  Vise od pola dece u toj skoli su domaci. Tako da, sto se tice tog argumenta, ne drzi vodu. Nema te skole u Srbiji u kojoj ce se deca sto posto izolirati ako neko dete bude zelelo da ih zbog maminih “radnji” zadirkuje. “Diva” da se priseti sta je porucivala Sevki, i izrugivala se, na osnovu posledica koje ce snositi njen klinac zbog maminog filmica. Nije lepo ka uletis u iste cipele.

 2. Maya

  15. 03. 2019. at 18:03

  Vazno je da se na sve zalepi cena. Tako da je i skola NARAVNO najskuplja u zemlji. Steta sto na dostojanstvo ne moze zalepiti cenu. Ali sta zna ona sta je to.

 3. lidija

  15. 03. 2019. at 21:06

  Zivim u Svedskoj i nikad za ovh dvadeset Godina nisam cula koliko kosta necije skolovanje.Deca najpopularnijih zvezda idu u obicne skole. Naravno da ima skola koje su na dobrom glasu ali nikad nisam cula cenu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay