Connect with us

Zabrinuti za bebu: Lekar zabranio Nataši Bekvalac da nastupa

Vesti

Zabrinuti za bebu: Lekar zabranio Nataši Bekvalac da nastupa

 

(foto: Instagram)

Nataša Bekvalac će u martu sledeće godine na svet doneti još jednu devojčicu. A do tada će morati strogo da miruje, jer su lekari zabrinuti za zdravlje bebe. Pevačiva je bila primorana da otkaže sve svoje nastupe. 

”Bekvalčeva, koja je u petom mesecu trudnoće, nekoliko dana je boravila u austrijskoj prestonici jer je imala zakazanu kontrolu na jednoj klinici. Doktor koji joj vodi trudnoću od početka savetovao je mirovanje, a sada je u vezi s tim bio izričit. Zahtevao je da prestane da radi. Nataša ima 37 godina, vodi se kao starija trudnica i treba da povede više računa nego kada je pre 11 godina bila trudna s Hanom. Savetovao joj je da se što zdravije hrani”, otkrio je izvor blizak Bekvalčevoj i dodao da to što pevačica i dalje konzumira alcohol i cigarete ne pomažu čitavoj situaciji.

‘’Nije mu se dopalo što i dalje puši. Ona mu je rekla da cigareta ne može da se odrekne, a da čašu vina popije samo u izuzetnim prilikama”, rekao je izvor za Kurir.

Inače, Nataša i njen izabranik su se dogovorili da će se porođaj odigrati u Beču, jer se tamo nalazi tim lekara koji vodi trudnoću. Pevačica će se poroditi carskim rezom uz epidural, kako bi bila svesna kada njena beba bude dolazila na svet


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. Sunny

    23/10/2017 at 9:41 am

    Vi nemate ni minum profesinlnosti više. Da li ste realni?? Riba po ko zna koji put sa opuštenim silikinim sad i na trudničkom stomaku tezgar ipo zadimljenim klubovima a vi prenosite savete??? Gori je samo onaj odron što se naziva ‘novinrom’ a ljubi stomak Bekvalčevoj pred kamerama To Sve poludilo tamo??

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara