Prati nas

Zar je ovo bilo neophodno: Objavio svoju zadnjicu na Instagramu!

Extra

Zar je ovo bilo neophodno: Objavio svoju zadnjicu na Instagramu!

Bratsko-sestrinski odnosi na Instagramu (foto: Gamepiks)

Bratsko-sestrinski odnosi na Instagramu (foto: Gamepiks)

Oliver Hudson postavio je sliku bez odeće na Instagram, a između ostalih u komentarima se javila i njegova sestra Kate Hudson.

Sigurno vam se nekada desila neprijatna situacija da postavite neku fotku ili status na društvenim mrežama očekujući pozitivnu reakciju svojih prijatelja, a onda se odjednom pojavi prekorni komentar nekoga od rodbine.

Pa, slično se desilo i Oliveru koji je objavio komičnu fotku na kojoj pozira bez odeće, a ubrzo je usledio i komentar njegove sestre Kate koja je samo napisala: “Zar je ovo bilo neophodno?”

#NoTanLine (foto: Instagram)

#NoTanLine (foto: Instagram)

Pa, Kate, kada si ga svojim pratiocima predstavila i preporučila pre nekoliko nedelja i sama si rekla da mogu da očekuju svašta od njega.2 komentara

2 Comments

  1. sasa

    22/01/2015 at 3:44 pm

    Nije samo to napisala,ne znam odakle Vam ovekve info ovo je naposala:) “I would like to take a moment to introduce my big brother @theoliverhudson to Instagram,” . “I apologize for him in advance… If you’re into chest hair selfies and golfing pics, he’s your guy. Happy he has taken the leap to Instagram and I already know that myself and my other brothers will be at the mercy of his public account because that’s just how he works. I’m afraid, very afraid…but bring it on Hudson! #LoveMyBrothers #OliverHudson.”

  2. Mary Jane

    23/01/2015 at 4:15 am

    Diivniii Adam iz ‘ Rules of engagement ‘ je njen brat? Jooouj, toliko gledam tu seriju, ali nikad nisam pomislila da su rod ! Prellleeep jeee

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top