Connect with us

Žarko Laušević u Njujorku u teškoj depresiji!
Vesti

Žarko Laušević u Njujorku u teškoj depresiji!

Prijatelj glumca Žarka Lauševića i novinar Studija B, Velja Pavlović, nedavno je u interjuu za magazin Story otkrio da njegov prijatelj Žarko živu u Njujorku u teškom stanju:

“On živi veštačkim životom od koga se suši!”

Autor emisije Nivo 23 negde oko Nove godine primio je imejl od umetnika, kojeg 10. marta očekuje odluka suda o njegovom imigrantskom statusu, nakon što je jula prošle godine uhapšen zbog nelegalnog boravka u Čikagu.

zarko lausevic

“Iz pisma koje mi je Žarko poslao mogao sam da shvatim da živi polutajno i povučeno, ali ga raduje to što u Srbiji i dalje ima onih koji ga podržavaju. Tužno da jedan veliki glumac danas živi kao zatvorenik”, rekao je zabrinuti prijatelj glumca i dodao:

“On se sklanja i beži, a zbog takvog vladanja ne može da traži pomilovanje. Kada sretnem njegove poznanike, shvatam da se svi ponašamo kao zaverenici koji kriju gde se on nalazi, a zna se da je u Njujorku. Valjda je tako zbog straha od ludila zvanog krvna osveta. Mnogo mu nedostaje Beograd i Crna Gora, i kada bi bio u mogućnosti, sigurno bi došao, jer u Americi kao da i ne živi”.

izvor: Kurir-info.rs, Story

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. Aladin....:)

  16/02/2010 at 2:23 pm

  nemam pojma sta kAZEm..

 2. Adrian

  16/02/2010 at 2:31 pm

  strasno……. zasto mu neko ne pomogne…. bilo kako…. :/

 3. CocoChanel

  16/02/2010 at 2:45 pm

  e stvarno mi ga je zao, pa i ne cudi me sto zivi takvim zivotom kad nema drugog izbora…:(

 4. kill bill

  16/02/2010 at 3:45 pm

  uzas,takav jedan covek,a tako lincovan…a ostali Sarici,Marici,Karici uzivaju u svojoj izopacenosti…ej,drazavo-je..m li te!

 5. lisa

  16/02/2010 at 4:44 pm

  Strasno, a CG puna mafijasa, koje stiti!!!

 6. miro

  16/02/2010 at 7:37 pm

  Žarko! Izdrži!Drugo ti ne preostaje. Znam da je težak krst koji nosis, ali drugog nema.Ima dosta ljudi koji znaju tvoj slučaj, ali na žalost političari se izgleda igraju.Iskren pozdrav i podrška!!!NAPRED MOMČE!!!

 7. M

  16/02/2010 at 8:27 pm

  Glavu gore i samo napred ! Moras tako !

 8. ivana

  05/06/2010 at 7:31 pm

  Zarko Lausevic je zasluzio mnogo bolji tretman,jer je elementarno pravo svakog da brani svoj zivot!To izgleda nije jasno samo celnicima Crne gore,koji mogu da ponove sudjenje i pravednije kazne coveka koji ih je proslavio!Zarko,zelim ti da zaista sto pre izadjes iz ove agonije i konacno ,nastavis zivot,onako kako treba.Do sada bi odsluzio svaku kaznu,ali ces i bez toga stalno premotavati film!Zato ,POZDRAV I GLAVU GORE<IMA BOGA!!DACE BOG DA I NA TEBE POGLEDA I SPASI TEBE I TVOJU SUDBINU UZME U SVOJE RUKE!TI TO ZASLUZUJES!!!POZDRAV OD TVOJIH OBOZAVAOCA!!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top